Διάσημοι που λατρεύουν το κρασί

cameron-diaz
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Για πολλούς από εμάς, η πανδημία έχει αυξήσει την αγάπη μας για το κρασί. Την ίδια αγάπη όμως μοιράζονται και αρκετοί celebrities.

Την ίδια αγάπη όμως μοιράζονται και αρκετοί celebrities οι οποίοι έχουν κυκλοφορήσει τις δικές τους ποικιλίες κρασιών. Μερικά από τα παραδείγματα διάσημων που έχουν τα δικά τους κρασιά ακολουθούν παρακάτω.

Η Cameron Diaz έχει μπει στην επιχείρηση του κρασιού προσθέτοντας στο βιογραφικό της το «Avaline». Η ηθοποιός συνεργάστηκε με την επιχειρηματία μόδας Katherine Power για να δημιουργήσει το βιολογικό κρασί «Avaline», το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2020.

Και ενώ η συγκεκριμένη ποικιλία κρασιού φέρει το όνομα της παγκοσμίου φήμης Diaz, η ίδια τονίζει τη σπουδαιότητα της γεύσης και την ποιότητα ενός κρασιού με οργανικά σταφύλια και ελάχιστα πρόσθετα, συνδυασμένα με την οικονπμική τιμή των 20 δολλαρίων.

«Το Avaline είναι μια αυτόνομη εταιρεία» , είπε στο CNN . «Σε λίγα χρόνια, οι άνθρωποι δεν θα γνωρίζουν καν ότι ήμουν μέρος του και θα εκπλαγούν ευχάριστα που ήμουν ένας από τους συνιδρυτές».

Ο Snoop Dogg έχει το μυαλό του για τα χρήματά του και στο καλό κρασί.

Πιο συγκεκριμένα, η ποικιλία που κυκλοφόρησε έχει το όνομα τα «19 Crimes» («19 Εγκλήματα») του Snoop Dogg. «Το κρασί προέρχεται από την περιοχή Lodi της Βόρειας Καλιφόρνιας και έχει καπνιστή γεύση», είπε στο CNN τον περασμένο Αύγουστο ο γνωστός ράπερ για το Cali Red του . «Τα 19 εγκλήματα μου επέτρεψαν να βρω το τέλειο μείγμα για μένα. Ισχυρό, τολμηρό και απίστευτο - ακριβώς όπως το DO-Double-G. Συμμετείχα στη διαδικασία δοκιμής και ήξερα από την πρώτη γουλιά, ότι θα γινόταν αγαπητό από την πρώτη στιγμή».

To «Sun Goddess» της Mary J. Blige. Η ηθοποιός και νικήτρια Grammy Mary J. Blige κυκλοφόρησε την προσωπική της ποικιλία με τίτλο «Sun Goddess».

«Το όνομα SUN GODDESS προκαλεί ισχυρές παιδικές αναμνήσεις που έχω μαζί μου σήμερα», είπε η Blige σε  δήλωσή της στην ιστοσελίδα του κρασιού. «Πάντα αγαπούσα τον ήλιο, και ως παιδί πάντα προσπαθούσα να αιχμαλωτίσω τη ζεστασιά και την ενέργεια του ήλιου. Ήταν μαγικό για μένα.»