Ο Nick Cannon πρόκειται να γίνει μπαμπάς διδύμων

o-nick-cannon-prokeitai-na-ginei-mpampas-didumon
ΤΡΙΤΗ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ο Nick Cannon πρόκειται να προσθέσει δύο νέα μέλη στην οικογένειά του και γίνεται για τέταρτη φορά πατέρας, σε δίδυμα.

Την Κυριακή 11 Απριλίου, η 30χρονη Abby De La Rosa, ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι αυτή και ο Nick Cannon περιμένουν δίδυμα αγόρια φέτος.

Η Abby  μοιράστηκε ένα βίντεο με φωτογραφίες του ζευγαριού γράφοντας «Αγαπημένους γιοί μας - τα θαυμαστά μου μωρά. Σας ευχαριστώ που με επιλέξατε να γίνω η μαμά σας. Ξέρω ότι ο Κύριος με έχει καθορίσει και με ετοίμασε για το δώρο όχι ενός αλλά δύο μικρών αγγέλων», συνέχισε. «Προσεύχομαι ο Θεός να σας δώσει και τη δύναμη να περπατήσετε γενναία και τολμηρά στην ατομική σας αλήθεια όπως ο μπαμπάς σας και να σας καθοδηγήσει να ζήσετε τον σκοπό σας. Ο μπαμπάς σας και εγώ θα είμαστε πάντα εδώ για εσάς και για τους δύο, σε πλήρη ενότητα και υποστήριξη. Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να κάνει αυτός ο κόσμος. Και τους δύο ήδη σας αγαπάμε τόσο και ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και οι δύο», κατέληξε.

Ο 40χρονος Cannon, έχει ήδη μια κόρη με το μοντέλο Brittany Bell και τα 9χρονα δίδυμα, την Monroe και τον Moroccan, με την επί 8 χρόνια πρώην γυναίκα του Mariah Carey με την οποία χώρισαν το 2016.

Ο ίδιος ο Cannon δεν έχει κάνει προς το παρόν κάποια ανακοίνωση για το γεγονός αλλά ανάμεσα στις πολλές φωτογραφίες, που ανέβασε η σύντροφός του, υπάρχει και μία στην οποία οι δύο τους είναι αγκαλιασμένοι και κρατάνε την κοιλιά της  Abby.