O DJ White Shadow θα συνεργαστεί ξανά με τη Lady Gaga

o-dJ-white-shadow-tha-sunergastei-ksana-me-ti-lady-gaga
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς του «ARTPOP» της Lady Gaga είπε ότι το ζευγάρι σκέφτεται να συνεργαστεί για άλλη μια φορά αφού το άλμπουμ πήρε πολύ αγάπη από τους θαυμαστές.

Παρά το γεγονός ότι έλαβε μικτές κριτικές κατά την κυκλοφορία του το 2013, το άλμπουμ έφτασε στην κορυφή των charts του iTunes σε όλο τον κόσμο αυτή την εβδομάδα ως μέρος μιας εκστρατείας των θαυμαστών της τραγουδίστριας για τον εορτασμό του τρίτου της δίσκου.

Στη συνέχεια, η Lady Gaga σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνοντας ότι «της έφερε τόσο πολύ ζεστασιά στην καρδιά της».

«Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ ήταν σαν χειρουργική επέμβαση καρδιάς, ήμουν απελπισμένη, με πόνο και έδωσα την καρδιά μου μέσα από την ηλεκτρονική μουσική που λειτούργησε πιο ισχυρά από οποιοδήποτε φάρμακο που μπορούσα να βρω», έγραψε. «Ήμουν συντετριμμένη μετά την κυκλοφορία αυτού του άλμπουμ. Σας ευχαριστώ που γιορτάσατε κάτι που κάποτε φάνταζε σαν την καταστροφή μου».

«Πάντα πίστευα ότι ήταν μπροστά από την εποχή μου», συνέχισε. «Χρόνια αργότερα αποδεικνύεται ότι  μερικές φορές, γνωρίζουν καλύτερα οι καλλιτέχνες. Και τα μικρά τέρατα βγαίνουν ψηλά».

Από την άλλη,  ο DJ White Shadow, ένας από τους παραγωγούς του «ARTPOP», αποκάλυψε ότι πρόκειται να συναντηθεί με την Gaga μετά την επιστροφή της από την Ιταλία, όπου γυρίζει επερχόμενο δράμα, την ταινία «Gucci».

Ο DJ White Shadow έγραψε: «Εισακουστήκατε. Μίλησα με την LG (Lady Gaga) χθες το βράδυ και μοιράστηκε την απίστευτη χαρά μου. Σχεδιάσαμε να συναντηθούμε μετά την Ιταλία και να συζητήσουμε τις επιθυμίες σας. Δεν έγιναν υποσχέσεις, αλλά η καλοσύνη και η αγάπη είναι τόσο ισχυρή όσο το ατσάλι».

«Τώρα δεν είναι η ώρα να το αφήσουμε. Πάμε πιο δυνατά. Ξεχνάμε το παρελθόν. Σκεφτόμαστε το μέλλον. Δίνουμε θετική ενέργεια στο σύμπαν και θα φτιάξουμε ένα διαμάντι. Είμαι τόσο ερωτευμένος μαζί σας».