Ο Justin Bieber αποκαλύπτει στιγμές από το σκοτεινό παρελθόν του

o-Justin-bieber-apokaluptei-stigmes-apo-to-skoteino-parelthon-tou
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ο Justin Bieber αποφάσισε να μιλήσει για τη χρήση ναρκωτικών, που τον είχε καταβάλει τόσο που πολύ συχνά οι σωματοφύλακές του έμπαιναν στο δωμάτιό του τη νύχτα για να ελέγξουν τον παλμό του για να σιγουρευτούν ότι ήταν ακόμα ζωντανός.

Ο 27χρονος Justin Bieber μίλησε στο τεύχος του Μαΐου του περιοδικού GQ , λέγοντας ότι αισθανόταν άδειος παρά την τεράστια επιτυχία του.

«Υπήρχε μια αίσθηση ότι ακόμα λαχταρούσα περισσότερα. Ήταν σαν να είχα όλη αυτή την επιτυχία και να υπήρχε και κάτι ακόμα:« Είμαι ακόμα λυπημένος, και εξακολουθώ να πονάω. Και έχω ακόμα αυτά τα άλυτα ζητήματα », εκμυστηρευτικέ ο Bieber.

«Έχασε τον έλεγχο του οράματός του για την καριέρα του, το οποίο θόλωνε από τις απόψεις των ανθρώπων που τον περιβάλλανε στη βιομηχανία. 

«Και τότε είσαι αυτός ο νεαρός θυμωμένος άνθρωπος που είχε αυτά τα μεγάλα όνειρα, και τότε ο κόσμος απλά σε μετατρέπει σε αυτό το άτομο που δεν θέλεις να είσαι», δήλωσε. «Και μετά ξυπνάς μια μέρα και οι σχέσεις σου τελειώνουν και είσαι δυσαρεστημένος και παρά το ότι έχεις όλη αυτή την επιτυχία στον κόσμο, αναρωτιέσαι αν αξίζει όλο αυτό. Αξίζει όλο αυτό αν αισθάνομαι άδειος μέσα μου;»

Ο Bieber έχει ξαναμιλήσει στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2020, για τον εθισμό του στα ναρκωτικά παραδεχόμενος ότι σε ηλικία 13 ετών ήταν ήδη εθισμένος στα χάπια και στο να καπνίζει χόρτο. Στη σειρά του στο You Tube είχε δηλώσει ότι ο κόσμος δεν είχε καταλάβει πόσο σοβαρά ήταν. Το πρώτο πράγμα που έκανε το πρωί ήταν να παίρνει χάπια και να καπνίζει χόρτο και ο άνθρωπος που τον βοήθησε να ξεφύγει από τις σκοτεινές αυτές στιγμές του ήταν η σύζυγός του Hailey Bieber.

Ο Justin και η Hailey παντρεύτηκαν το 2018 και όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος, αν και ο πρώτος χρόνος του γάμου τους ήταν πολύ δύσκολος, του έδωσε κάτι να ελπίζει για το μέλλον.