Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους

i-Jennifer-lopez-kai-o-alex-rodriguez-anakoinosan-episima-ton-xorismo-tous-alex-rodriguez-anakoinosan-episima-ton-xorismo-tous
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η 51χρονη τραγουδίστρια και ο 45χρονος, πρώην επαγγελματίας παίχτης του baseball ανακοίνωσαν ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι και ότι εύχονται «ότι καλύτερο» ο ένας στον άλλο.

«Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και ότι προτιμάμε να παραμείνουμε έτσι», δήλωσαν στο NBC. «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές επιχειρήσεις και τα έργα μας. Ευχόμαστε ότι ο καλύτερο ο ένας για τα παιδιά του άλλου. Από σεβασμό προς αυτά, το μοναδικό σχόλιο που θα κάνουμε είναι ότι σας ευχαριστούμε όλους για τα ευγενικά σας σχόλια και την υποστήριξή σας».

Τα νέα για τη διάλυσή τους έρχονται στο προσκήνιο ένα μήνα μετά από τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει περί χωρισμού. Το πρώην ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2017 και αρραβωνιάστηκε το 2019.

Συχνά μοιράζονταν φωτογραφίες της μικτής οικογένειάς τους καθ 'όλη τη διάρκεια της σχέσης τους: Η Jennifer Lopez έχει δύο παιδιά, τα 13χρονα δίδυμα Emme και Max, από τον προηγούμενο γάμο της με τον τραγουδιστή Marc Anthony και ο Rodriguez έχει δύο κόρες, τη 16χρονη Natasha, και τη 12χρονη Έλα, από τον προηγούμενο γάμο του με την Cynthia Scurtis.

Νωρίτερα φέτος, η Lopez αποκάλυψε ότι αυτή και ο Ροντρίγκεζ αναγκάστηκαν να αναβάλουν τον γάμο τους δύο φορές λόγω της πανδημίας COVID-19.

«Είχαμε προγραμματίσει αυτό που πραγματικά θέλαμε να κάνουμε, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να το ξαναδημιουργήσουμε», είπε στο Elle τον Ιανουάριο. «Το ακυρώσαμε και από τότε δεν το έχουμε συζητήσει πραγματικά. Δεν υπάρχει βιασύνη. Θέλουμε να το κάνουμε σωστά όταν μπορούμε να το κάνουμε.»

Η Lopez αποκάλυψε επίσης τον Μάρτιο ότι παρακολουθούσαν θεραπεία ζευγαριών κατά τη διάρκεια της πανδημίας.