Νέο single με τίτλο «He Said She Said» για τους Chvrches

neo-single-me-titlo-he-said-she-said-gia-tous-chvrches
ΤΡΙΤΗ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Το σκωτσέζικο συνθετικό τρίο Chvrches δημοσίευσε το πρώτο τους τραγούδι μετά το 2019, και έχει τον τίτλο «He Said She Said».

Από το τραγούδι, η τραγουδίστρια Lauren Mayberry λέει, «Όπως όλοι, είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ και να προβληματιστώ τον τελευταίο χρόνο, για να εξετάσω εμπειρίες στις οποίες προηγουμένως είχα λάμψει ή ήμουν βαθιά θαμμένη. Νιώθω ότι έχω περάσει πολλά στη ζωή μου (προσωπικά και επαγγελματικά) εκτελώντας την άβολη πράξη εξισορρόπησης που αναμένεται από τις γυναίκες και γίνεται πιο συγκεχυμένη και εξαντλητική όσο μεγαλώνω.

«Να είσαι επιτυχής, αλλά μόνο με τον τρόπο που θέλουμε να είσαι. Μιλήστε μόνοι σας, αλλά όχι τόσο δυνατά που να κλέβετε τις βροντές των ανδρών. Να είστε ελκυστικές, αλλά μόνο προς όφελος των ανδρών, και σίγουρα να μην είναι μάταιο. Προσπαθήστε να είστε το Hot Sad Girl, αλλά μην είστε πραγματικά λυπημένες με τρόπο που δεν ταιριάζει σε κανέναν. Να είστε έξυπνες αλλά όχι αρκετά έξυπνες για να ζητήσετε περισσότερα από αυτά που σας δίνουν».

Συνεχίζει για το «He Said She Said», ότι «είναι ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζω τα πράγματα που έχω αποδεχτεί ότι ξέρω ότι δεν έπρεπε να έχω. Πράγματα που προσποιήθηκα ότι δεν με βλάπτουν. Ήταν το πρώτο τραγούδι που γράψαμε όταν ξεκινήσαμε τη δημιουργία και η πρώτη γραμμή («He said, You bore me to death») ήταν ο πρώτος στίχος που βγήκε. 

 Το να είσαι γυναίκα είναι πραγματικά εξαντλητικό και είναι καλύτερα να το φωνάζεις σε ένα ποπ τραγούδι παρά να το φωνάζεις στο κενό. Μετά τον περασμένο χρόνο, νομίζω ότι μπορούμε όλοι να σχετιζόμαστε με το αίσθημα ότι χάνουμε το μυαλό μας».

Ενώ η ανακοίνωση λέει μόνο ότι το «He Said She Said» είναι το πρώτο τραγούδι από το single, φαίνεται ότι είναι ακολουθήσουν περισσότερα.