Η Gabby Barrett και η Carrie Underwood είχαν μοιραστεί συμβουλές μητρότητας

i-gabby-barrett-apokaluptei-oti-i-carrie-underwood-exei-moirastei-xrisimes-sumboules-gia-ti-mitrotita-mazi-tis-carrie-underwood-exei-moirastei-xrisimes-sumboules-gia-ti-mitrotita-mazi-tis
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Στα πρόθυρα να ανακηρυχθεί νέα γυναίκα καλλιτέχνης της χρονιάς από την Ακαδημία της Country Music, η Gabby Barrett μόλις απέδειξε ότι το ACM είχε δίκιο που ανέβασε στην κορυφή των charts το «The Good Ones» αυτήν την εβδομάδα.

Ωστόσο, όλη η επιτυχία της σταδιοδρομίας της αναμφίβολα έρχεται σε δεύτερη μοίρα σε σύγκριση με το μεγαλύτερο επίτευγμα της περασμένης χρονιάς: Η γέννηση της κόρης της Baylah τον Ιανουάριο που πέρασε.

Η Barrett γνώρισε τον σύζυγό της, Cade Foehner, στο πλατό του «American Idol» και το νεαρό ζευγάρι έλαβε ακόμη και κάποιες συμβουλές για γονείς από ένα άλλο μουσικό είδολο.

«Η Carrie Underwood ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πολύ καλός μαζί μου», αποκάλυψε η Barrett, «ακόμα και όταν ήμουν έγκυος. Ξέρετε, ήταν απλά φοβερή. Είπε ότι αν χρειαζόσασταν ποτέ συμβουλές ή τίποτα άλλο, απλώς επιτρέψτε μου να ξέρω», συνέχισε . «Και, φυσικά, το έκανα αυτό γιατί χρειάζομαι όλες τις συμβουλές που μπορώ να έχω με τα μωρά. Ήταν καταπληκτική με αυτό», πρόσθεσε η Barrett. Η ίδια η Underwood έχει δύο γιους, τον 6χρονο Isaiah και τον 2χρονο Jacob, με τον σύζυγό της Mike Fisher.

«Θα ήθελα πολύ περισσότερες συμβουλές και βοήθεια σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη μητρότητα... αλλά σε ευχαριστώ Carrie γι’ αυτό», είπε, δίνοντας ένα φιλί στη στη σούπερ σταρ μαμά.

Η ζωή της Barrett πρόκειται να γίνει πολύ πιο πολυάσχολη. Επιστρέφει τον Ιούνιο και μετά ξεκινά την περιοδεία με τον Thomas Rhett τον Αύγουστο.