Elton John και Dua Lipa κάνουν ντουέτο στο ετήσιο party των Όσκαρ

elton-John-kai-dua-lipa-kanoun-ntoueto-sto-etisio-party-ton-oskar
ΤΡΙΤΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Το 29ο ετήσιο πάρτι των Όσκαρ το Elton John AIDS Foundation αν και έγινε εικονικά φέτος, συγκέντρωσε εκατομμύρια δολάρια για τον σκοπό.

Ένα pre-party 60 λεπτών, στο οποίο επιτρέπεται στο κοινό να «παρευρεθεί», ουσιαστικά, φυσικά, για πρώτη φορά, συγκέντρωσε 3 εκατομμύρια δολάρια για τον παγκόσμιο αγώνα για τον τερματισμό του AIDS. Η εκδήλωση περιελάμβανε μια παράσταση της Dua Lipa, η οποία τραγούδησε το «Levitating», «Don't Start Now», «Pretty Please» και «Hallucinate» πριν συνεργαστεί με τον John για ένα ντουέτο στο «Bennie & the Jets» και στο τραγούδι της «Love Again».

Άλλοι καλεσμένοι που εμφανίστηκαν ήταν ο οικοδεσπότης Neil Patrick Harris, η Lady Gaga, η Cynthia Erivo και το καστ μιας από τις αγαπημένες πρόσφατες τηλεοπτικές σειρές του John, «It's a Sin».

"Δεν έχουμε χάσει ποτέ καμία χρονιά και σίγουρα δεν θα χάναμε το 29ο ετήσιο πάρτι των Oscar για να ωφελήσει το Ίδρυμά μου, ακόμα κι αν σήμαινε ότι θα γίνει εικονικά», δήλωσε ο John σε δήλωση. «Ήταν πολύ διασκεδαστικό να παίζεις με την πανέμορφη Dua Lipa και να ανοίγεις το πάρτι μας με υποστηρικτές από όλο τον κόσμο. Είμαι τόσο ευγνώμων στον Neil για τη φιλοξενία, όσους παρακολούθησαν και όλους τους φίλους μου που συμμετείχαν, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτό το θρυλικό γεγονός για να συγκεντρώσουμε σημαντικά κεφάλαια για τον τερματισμό της επιδημίας του AIDS», πρόσθεσε.

Εάν χάσατε την εκδήλωση, μπορείτε ακόμα να αγοράσετε εισιτήρια για να παρακολουθήσετε την μαγνητοσκοπημένη εκπομπή μέσω του Ticketmaster με μόλις 19,99 $.

Φέτος, τα χρήματα που συγκεντρώνονται θα διατεθούν για τη στήριξη των νέων που κινδυνεύουν, και εκείνων που ζουν με τον ιό HIV, παγκοσμίως. Κάθε μέρα, υπάρχουν 1.600 νέες περιπτώσεις HIV σε νέους παγκοσμίως.