H Lourdes Leon είναι έτοιμη να εκφραστεί

h-lourdes-leon-einai-etoimi-na-ekfrastei
ΤΡΙΤΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η μεγαλύτερη κόρη της Madonna μιλά για το Instagram, το ονειρεμένο δείπνο της με τον Rasputin και τον πρώτο της φίλο, Timothée Chalamet.

Με μια ζωή σχετικής απομόνωσης, η Lourdes Maria Ciccone Leon, η 24χρονη μεγαλύτερη κόρη της Madonna και του «fitness guru», Carlos Leon, όπως η ίδια αποκαλεί τον μπαμπά της, είναι ξαφνικά στο επίκεντρο της προσοχής. Συγκεκριμένα, είναι το νέο πρόσωπο του Marc Jacobs, έχει πρωταγωνιστήσει σε μια viral εκστρατεία της Stella McCartney, και είναι τελικά μέρος του Instagram. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Vanity Fair είναι αναζωογονητικά ειλικρινής και σκόπιμα προκλητική, με πρωτότυπη αίσθηση του χιούμορ.

Σαν παιδί  ξεκίνησε μαθήματα μπαλέτου σε ηλικία τριών ετών. «Η μαμά μου επέμεινε πολύ έντονα μόλις είδε ότι υπάρχει δυνατότητα.»

Το dream dinner της περιλαμβάνει «μερικές λέξεις» με τους πρίγκιπες Philip και Charles (τους οποίους θεωρεί «λίγο κακούς»), αλλά αφού πρώτα ζητήσει συμβουλές από τους εκπρόσωπους του χάους, Rasputin («Κυριολεκτικά απλώς χειρίστηκε τους βασιλείς»), Castro («Όποιος κυβερνά μια χώρα θα ήταν ενδιαφέρον να μιλήσει για αυτό »), και  με το αστέρι των Real Housewives of Atlanta,  NeNe Leakes.

Έχει παρακολουθήσει  το Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts στο Μανχάταν μαζί με τον Timothée Chalamet.  «Τον σέβομαι πολύ, ήμασταν ένα μικρό κομμάτι. Το πρώτο μου αγόρι».

Αφού πήρε το πρώτο της καπέλο MAGA στο Πανεπιστήμιο του Michigan, ο Leon μεταφέρθηκε στο ανταγωνιστικό SUNY Purchase, όπου οι «10ωρες ημέρες για πρόβες στο στούντιο» ήταν ο κανόνας. «Νομίζετε ότι το σώμα σας δεν είναι ικανό για κάτι έως ότου πρέπει απλά να το κάνετε».

ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ Μια παράξενη ζωή που έστειλε στη μητέρα της. «Περιμένει κάτι ωραίο που θα χρησιμοποιήσει στην πραγματικότητα και θα πάρει ένα δερμάτινο προφυλακτικό αλόγου και ένα μπονγκ σχήμα σαν κόκορας και μπάλες», ευγενική προσφορά του Steven Klein. "Δεν καπνίζει καν ζιζάνιο."

Μετά από ένα «συναισθηματικό» ταξίδι στην Κούβα το 2016 συνειδητοποίησε ότι «Μοιάζω με τη γιαγιά μου και τα μέλη της οικογένειάς μου φρίκαραν και άρπαζαν το πρόσωπό μου», ελπίζει να περάσει πολύ χρόνο στην πατρίδα της οικογένειας του πατέρα της. «Αυτός ο κινητήρας της διασποράς σε τραβάει πίσω.»

Τέσσερα χρόνια μετά το ντεμπούτο της μοντελοποίησης με τη Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ, χορογράφησε και σκηνοθέτησε την καμπάνια για τη συνεργασία της McCartney στο Adidas το περασμένο καλοκαίρι - ένα ευπρόσδεκτο έργο, λέει, γιατί «ήταν πολύ δύσκολο να είσαι χορευτής την εποχή του COVID».

Οι στόχοι τηε περιλαμβάνουν να πάρει άδεια οδήγησης και να «παρακινήσει ένα άτομο ή δύο» να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Αυτή τη στιγμή διαβάζει τη «Λευκή ευθραυστότητα» του Robin DiAngelo, «All About Love» by bell hooks, και «Between the World and Me» από την Ta-Nehisi Coates.

Ο ήρωάς της είναι το αστέρι του Jersey Shore, Jwoww, γιατί «δεν ήταν ποτέ πολύ ατημέλητη και πάντα φαινόταν πολύ sexy».

Γνώρισε τον Marc Jacobs όταν ήταν 12 ετών στο σετ της εκστρατείας Louis Vuitton της μαμάς της και ήταν «εξαιρετικά γοητευμένη με τα τατουάζ του».

Για την πνευματικότητα θεωρεί ότι: «Η προσευχή είναι κάτι που είναι πραγματικά χρήσιμο για μένα. Λατρεύω τη θρησκεία και τους θρησκευόμενους ανθρώπους».

Ενώ βλέπει μια αλλαγή στην επόμενη γενιά: «Μετά την τελευταία Προεδρία, δεν νομίζω ότι έχω έστω έναν φίλο που δεν έχει κατάθλιψη ή άγχος», λέει, ωστόσο, «νιώθουμε ενωμένοι και υπάρχει μια αίσθηση αλληλεγγύης και ευθύνης για οποιοδήποτε άτομο που δεν αισθάνεται ασφάλεια να περπατήσει στο δρόμο».