«Ultimate Princess Celebration»: μια εκδήλωση για όλες τις πριγκίπισσες της Disney με συμμετοχές έκπληξη

to-ultimate-princess-celebration-tis-disney-perilambanei-tous-brandy-kelly-marie-tran
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Αν είστε μια πριγκίπισσα στην καρδιά, τότε δεν θα θέλατε να χάσετε το «Ultimate Princess Celebration» της Disney φέτος!

Μια παγκόσμια, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί με στόχο την ανάδειξη του αντίκτυπου των πριγκίπισσών της Disney και του θάρρους και της καλοσύνης που εμπνέουν στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Θα περιλαμβάνει ειδικές εκδηλώσεις, εμπειρίες, μοναδικά προϊόντα και παραστάσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας από τις βραβευμένες με Grammy καλλιτέχνιδος, της Brandy.

Η τραγουδίστρια, η οποία πρωταγωνίστησε επίσης ως Σταχτοπούτα στην live action ταινία του 1997 «The Wonderful World of Disney, Rodgers and Hammerstein’s Cinderella» θα κυκλοφορήσει το νέο της πρωτότυπο τραγούδι με τίτλο «Starting Now».

Το τραγούδι θα είναι ο ύμνος του «Ultimate Princess Celebration» και θα προβληθεί στο «Disney Princess Remixed - An Ultimate Princess Celebration», μια ειδική μουσική που έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο στο Disney Channel. Η εκπομπή μισής ώρας θα είναι επίσης διαθέσιμη στο Disney + για να απολαύσετε.

Μέχρι τότε, οι οπαδοί των πριγκίπισσών της Disney μπορούν να ξεκινήσουν τον εορτασμό νωρίς με μια επιμελημένη λίστα αναπαραγωγής από το Walt Disney Records, καθώς και την κυκλοφορία μιας νέας συλλογής διηγήματος, «Tales of Courage and Kindness» από την Disney Publishing Worldwide. Η συλλογή περιλαμβάνει 14 πρωτότυπες ιστορίες, οι οποίες μοιράζονται πώς οι πριγκίπισσες της Disney είναι καλές και θαρραλέες με τον δικό τους τρόπο.

Μερικές από τις ιστορίες του βιβλίου θα εμφανίζονται επίσης online σε μορφή ήχου, όπου αστέρια όπως η Auli'i Cravalho, η Mandy Moore, η Anika Noni Rose και η Kelly Marie Tran που θα διαβάσουν μερικές από τις ιστορίες της συλλογής εμπνευσμένες από τη Mulan, την Tiana και τη Moana . Σε ένα αποκλειστικό κλιπ, η Kelly Marie Tran , αστέρι της ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney «Raya and the Last Dragon», η οποία θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακό, Blu-ray και DVD στις 18 Μαΐου, διαβάζει ένα απόσπασμα από μια διήγηση εμπνευσμένη από την Mulan.