Η Christina Milian καλωσορίζει το 3ο της παιδί

i-christina-milian-kalosorizei-to-3o-paidi
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η οικογένεια της Christina Milian προσέθεσε το νεότερο και μικρότερο μέλος της το σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε.

Η τραγουδίστρια του «Dip It Low» ανακοίνωσε το Σάββατο ότι αυτή και ο φίλος της, Matt Pokora, υποδέχτηκαν το νεογέννητο μικρό αγοράκι τους.

Δημοσιεύοντας στο Instagram, η 39χρονη Milian, μοιράστηκε μια λαμπερή φωτογραφία της που κρατάει στα χέρια της το νεογέννητο μωρό, στο δωμάτιο του νοσοκομείου, γράφοντας: «Kenna, Καλώς ήλθες στον κόσμο, αγοράκι!»

«Τι περιπέτεια από την ημέρα που έγινε η σύλληψη! Ευχαριστώ τον Θεό καθημερινά που με ευλογεί με αυτή την εξαιρετική ενέργεια (αναρωτιέμαι από πού προέρχεται;)», έγραψε, ενώ πρόσθεσε: «Και τώρα για να συναντήσουμε το υγιές αγοράκι μας;! Ευγνώμων. Ευλογημένη.»

Το αστέρι του «Bring It On: Fight to the Finish» έγραψε το μήνυμα: «Τώρα είναι πάρτι 5 μωρών! Σας ευχαριστώ @mattpokora που ήσουν ο καλύτερος συνεργάτης / μπαμπάς / καλύτερος φίλος που θα μπορούσε να ζητήσει μια γυναίκα. Είσαι βασιλιάς στα μάτια μου».

Ο Pokora, ένας Γάλλος τραγουδιστής / τραγουδοποιός, γιόρτασε επίσης την άφιξη του νεογέννητου του το Σάββατο, μοιράζοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του που αγκαλιάζει τον γιο του, γράφοντας: «Notre petit Kenna».

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την επερχόμενη άφιξη του μικρού τους τον Δεκέμβριο. Έχουν ήδη ένα παιδί, τον  Isaiah. Ο Κέννα έχει επίσης μια μεγάλη αδερφή, την 11χρονη κόρη της Milian, Violet.