Η Billie Eilish με το νέο άλμπουμ «Happier Than Ever» στις 30 Ιουλίου

i-billie-eilish-tha-kukloforisei-neo-almpoum-happier-than-ever-stis-30-iouliou
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Αφού δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο τη Δευτέρα με τη νέα της εμφάνιση ως ξανθιά, η Billie Eilish ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο «Happier Than Ever», στις 30 Ιουλίου, και πως ένα νέο τραγούδι της θα ακούσουμε την Πέμπτη το πρωί.

«ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ μου « Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ » ΑΠΟ ΤΙΣ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ!», Έγραψε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Αυτό είναι το πιο αγαπημένο πράγμα που έχω δημιουργήσει ποτέ και είμαι τόσο ενθουσιασμένη και ανήσυχη και ανυπομονώ για να το ακούσειτε. Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο. Ποτέ δεν ένιωσα τόσο μεγάλη αγάπη για ένα έργο από ό,τι για αυτό. Ελπίζω να νιώσετε αυτό που νιώθω. Επίσης νέο τραγούδι την Πέμπτη στις 9πμ !! AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.»

Κρίνοντας από τους τίτλους των τραγουδιών από το άλμπουμ και τον σαφώς ειρωνικό τίτλο (η Billie Eilish εμφανίζεται με δάκρυα στο εξώφυλλο), οι στίχοι συνεχίζουν τη σκοτεινή - μερικές φορές παιχνιδιάρικη- ατμόσφαιρα του ντεμπούτου της στα Grammys το 2019. 

«Όταν όλοι κοιμόμαστε πού πηγαίνουμε;» Περιλαμβάνει τα δύο πιο πρόσφατα single της, το «My Future» και το «Therefor I Am», αν και όχι την πρόσφατη συνεργασία της με τη Rosalia. Όπως και το ντεμπούτο της, γράφτηκε και δημιουργήθηκε με τον αδερφό της και τον μουσικό συνεργάτη, τη Finneas.