Η Lil' Kim θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματα της The Queen Bee

i-lil-kim-tha-kukloforisei-ta-apomnimoneumata-tis-the-queen-bee
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΜΑΙΟΥ 2021

Η Lil' Kim γράφει την ιστορία της ζωής της.

Η βραβευμένη με Grammy 46χρονη ράπερ, κυκλοφορεί το απομνημονεύμα της, «The Queen Bee» στις 2 Νοεμβρίου. Το βιβλίο θα περιλαμβάνει πληροφορίες για τα παρασκήνια από τη ζωή και την καριέρα της - από τις πρώτες μέρες της που μεγάλωσε στο Μπρούκλιν και τα εφηβικά της χρόνια που πέρασαν με το διαβόητο BIG έως την σόλο καριέρα της στο χιπ χοπ.

Η Lil Kim - γεννημένη ως Kimberly Denise Jones - θα μιλήσει επίσης για τις υψηλού προφίλ σχέσεις της, τον μισογυνισμό που λέει ότι βίωσε στη μουσική βιομηχανία, την εικόνα της στο προσκήνιο και τη στιγμή που τελικά την προσγείωσε στη φυλακή. Το "The Queen Bee" υπόσχεται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες που ποτέ δεν έχουν ειπωθεί δημοσίως.

«Είμαι ενθουσιασμένη που τελικά θα πω την ιστορία μου», είπε σε μια δήλωση της η Lil Kim. "Πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι ήξεραν την ιστορία της Lil 'Kim αλλά δεν έχουν ιδέα. Είμαι ενθουσιασμένη που θα συν-συγγράψω με την Kathy [Iandoli] και έχω συνθέσει κάτι ιδιαίτερο με τα Hachette Books για τους θαυμαστές μου».