Η Selena Gomez σε μια πρωτοβουλία ψυχικής υγείας κοινοποιεί τη δική της μάχη

i-selena-gomez-egkainiazei-mia-protoboulia-psuxikis-ugeias-koinopoiontas-mia-epistoli-pou-perigrafei-tous-proigoumenous-agones-tis
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΜΑΙΟΥ 2021

Η Selena Gomez ξεκίνησε επίσημα μια νέα πρωτοβουλία ψυχικής υγείας, που ονομάζεται «Mental Health 101», μέσω του brand της, Rare Beauty.

Σε μια δημοσίευση στο Instagram, η Selena Gomez χαρακτήρισε την εκστρατεία ως προσωπική λόγω των δικών της αγώνων με την ψυχική υγεία.

«Ξέρω από πρώτο χέρι πόσο τρομακτικά και μοναχικά μπορεί να νιώσετε αν αντιμετωπίζετε το άγχος και την κατάθλιψη μόνοι σας σε νεαρή ηλικία», έγραψε σε μια επιστολή.

«Αν είχα μάθει για την ψυχική μου υγεία νωρίτερα, αν μου είχε διδάξει για την κατάστασή μου το σχολείο με τον τρόπο που μου δίδαξε για άλλα θέματα, το ταξίδι μου θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικό», συνέχισε.

Είμαι πιστή στην αναζήτηση βοήθειας", πρόσθεσε η τραγουδίστρια. "Η υποστήριξη και η εκπαίδευση του εαυτού μου στην ψυχική υγεία έχουν αλλάξει τη ζωή μου και μπορεί να αλλάξει τη δική σας."

Η εκστρατεία Mental Health 101, ξεκινά προς τιμήν του Μήνα Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία. Η Gomez, με την επωνυμία Rare Beauty, στοχεύει να κάνει τους νέους να προσπαθήσουν.

«Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι η ψυχική υγεία έχει σημασία», περιέγραψε η Gomez στην επιστολή της. "Είναι εξίσου σημαντικό με τη σωματική σας υγεία και εύχομαι να το αναγνωρίσουμε αυτό, όχι μόνο με λόγια, αλλά μέσω των ενεργειών μας."

Η πρωτοβουλία ενθαρρύνει την οικονομική υποστήριξη για περισσότερες υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε εκπαιδευτικά περιβάλλοντα.

Στην επιστολή της τραγουδίστριας, συμπεριλαμβάνονται επίσης λόγια υποστήριξης σε όσους αγωνίζονται με θέματα ψυχικής υγείας.

"Για όποιον πονάει αυτή τη στιγμή, ελπίζω να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι", έγραψε.