Η Demi Lovato ανοίγεται για την διατροφική της διαταραχή: «Ακόμη το παλεύω»

i-demi-lovato-anoigetai-gia-tin-diatrofiki-tis-diataraxi-akomi-to-paleuo
ΤΡΙΤΗ, 11 ΜΑΙΟΥ 2021

Η Demi Lovato μοιράστηκε με τους θαυμαστές της το μικρό σύμβολο που χρησιμοποιεί για να παραμένει με κίνητρο καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από μια διατροφική διαταραχή.

Η τραγουδίστρια του "I Love Me", η οποία μίλησε ανοιχτά για τον αγώνα της με τη βουλιμία, δημοσίευσε στο Instagram την ξεχωριστή κούπα που χρησιμοποιεί καθημερινά.

Η ροζ κούπα φέρει το μήνυμα "το αξίζω" γραμμένο με μαύρο μελάνι και έχει ένα σύμβολο ζωγραφισμένο πάνω της που της θυμίζει ότι δεν είναι μόνη.

«Αυτό είναι το σύμβολο @neda για την ανάκαμψη της διατροφικής διαταραχής», εξήγησε η 28χρονη Demi Lovato στο βίντεο μπούμερανγκ της εμπνευσμένης κούπας της, αναφερόμενη στην Ένωση Εθνικών Διατροφικών Διαταραχών (NEDA). «Το ζωγράφισα στο @colormemine πριν από χρόνια .. παρόλο που είχα τη δική μου διατροφική διαταραχή, το έγραψα με την ελπίδα ότι θα το πίστευα πραγματικά κάποια μέρα».

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι η ανάρρωσή της συνεχίζεται: «Εξακολουθώ να αγωνίζομαι. Καθημερινά».

«Υπάρχουν χρονικές περίοδοι όπου ξεχνάω τα φαγητά μου και άλλες φορές είναι το μόνο που σκέφτομαι. Ακόμα», εξήγησε η υποψήφια για Grammy. «Αλλά αυτό μοιάζει με την ανάκαμψη του ED για μερικούς ανθρώπους και εξακολουθώ να έχω την ελπίδα ότι κάποια μέρα δεν θα το σκέφτομαι πλέον».

Μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα, έχει την κούπα της για να την κρατά συγκεντρωμένη. «Προς το παρόν η κούπα μου θυμίζει ότι το αξίζω και σήμερα το πιστεύω», είπε.

Η NEDA επαίνεσε την τραγουδίστρια για την ανοιχτή ανάρτησή της: «Σε ευχαριστούμε, Demi, για το ότι είσαι ανοιχτή και ειλικρινής για τον συνεχιζόμενο αγώνα σου. Η ανάκαμψη του ED δεν είναι γραμμική και αυτή η ανάρτηση είναι μια σημαντική υπενθύμιση για το ότι πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας μέρα με τη μέρα».