Ο David Beckham σκηνοθετεί το Victoria Beckham Beauty

o-david-beckham-skinothetei-to-victoria-beckham-beauty
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΜΑΙΟΥ 2021

Ο David Beckham σκηνοθετεί μία από τις νέες διαφημίσεις ομορφιάς της Victoria.

Η Victoria Beckham εμπλέκει τον σύζυγό της, David Beckham, στην τελευταία της δουλειά.

Η 47χρονη σχεδιάστρια και επιχειρηματίας έβαλε τον 46χρονο, πρώην ποδοσφαιριστή σύζυγό της, να εργαστεί σε μια από τις τελευταίες της καμπάνιες ομορφιάς.  Συγκεκριμένα, ο David μπήκε στο ρόλο του σκηνοθέτη για μία από τις νέες διαφημίσεις της μάρκας.

Σε μια δημοσίευση στο Instagram κάνοντας αναφορά στην κυκλοφορία της νέας καμπάνιας της, Victoria Beckham Beauty Matte Bronzing Brick, η πρώην Spice Girl έδειξε στους θαυμαστές μερικά πλάνα από το παρασκήνιο του σετ της διαφήμισης και δείχνοντας τον David που εργάστηκε πίσω από τις κάμερες.

«Εντάξει, λοιπόν, βρισκόμαστε στο Μαϊάμι στα γυρίσματα για την Victoria Beckham Beauty. Έχουμε τον υπέροχο κομμωτή, τον Ken Paves και τον σκηνοθέτη μου για την ημέρα που θα με σκηνοθετήσει», ανέφερε η Victoria στο βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram, πριν περάσει το πλάνο στον David αποκαλύπτοντας τον ρόλο του συζύγου της στο έργο.

Η Victoria έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για το πώς αυτή και ο σύζυγός της ισορροπούν την εργασία και τη ζωή στο σπίτι και αλληλοϋποστηρίζονται στη σταδιοδρομία τους. Σε μια συνέντευξη το  2017 με την ELLE UK, περιέγραψε πώς ο David υποστηρίζει τη δουλειά της ως σχεδιάστρια παίρνοντας το προβάδισμα με τα παιδιά τους σε εξαιρετικά απασχολημένες περιόδους, όπως η New York Fashion Week

«Είναι υπέροχος», είπε. «Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας, όταν δουλεύω, τα παιδιά θα είναι στη Νέα Υόρκη και έχει ήδη προγραμματίσει να τα πάει στο μουσείο και στη συνέχεια να δειπνήσουν το Σάββατο το βράδυ, οπότε είναι πολύ καλός σε αυτό το πράγμα. Έτσι μπορείτε να δείξετε την υποστήριξή σας σε έναν γάμο, λέγοντας. Αυτό είναι που κάνει μια καλή συνεργασία».