Οι Enrique Iglesias και Ricky Martin αποκαλύπτουν ημερομηνίες για την επερχόμενη περιοδεία τους

oi-enrique-iglesias-kai-ricky-martin-apokaluptoun-imerominies-gia-tin-eperxomeni-periodeia-tous
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΜΑΙΟΥ 2021

Ο Enrique Iglesias και ο Ricky Martin θα πραγματοποιήσουν τελικά μια περιοδεία αυτό το φθινόπωρο, η οποία καθυστέρησε λόγω της πανδημίας COVID-19.

Οι δύο λατίνοι καλλιτέχνες ξεκινούν το ταξίδι τους των 26 εμφανίσεων στις 25 Σεπτεμβρίου στο Λας Βέγκας στο MGM Grand Garden Arena. Αναμένεται να κάνουν εμφανίσεις σε μεγάλες πόλεις όπως η Βοστώνη, το Σικάγο, το Λος Άντζελες και το Μαϊάμι, πριν ολοκληρώσουν τα live στις 20 Νοεμβρίου στο Anaheim της Καλιφόρνια, στο Honda Center.

Η περιοδεία θα παρουσιάσει επίσης το νέο καλλιτέχνη της latin μουσικής Sebastián Yatra ως επισκέπτη που θα παρουσιαστεί σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

«Το να πούμε ότι θα κάνουμε μια περιοδεία ανέβασε το ηθικό όλων μας μετά την εξαιρετικά δύσκολη χρονιά που πέρασε ο κόσμος και εξακολουθεί να περνά», δήλωσε ο Martin. «Εγώ και ολόκληρο το πλήρωμά μου είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που φέρνουμε αυτή την περιοδεία με ασφάλεια σε όλες τις ΗΠΑ και τον Καναδά και αφήνουμε τη μουσική να φέρει τη θεραπευτική της δύναμη και την ευτυχία που όλοι χρειαζόμαστε».

«Είμαι επίσης εκστασιασμένος που μοιράζομαι τη σκηνή με τους φίλους μου Enrique Iglesias και Sebastián Yatra, θα είναι μια έκρηξη», προσθέτει. «Δεν μπορώ να περιμένω! Θα τα πούμε πολύ σύντομα. Ετοιμαστείτε για πάρτι!».

Τα εισιτήρια για τις νέες ημερομηνίες κυκλοφορούν στο Ticketmaster.com.