Ξανά μαζί ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez;

o-ben-affleck-plisiase-ti-Jennifer-lopez-me-filikes-protheseis
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΜΑΙΟΥ 2021

O Ben Affleck και η Jennifer Lopez διατηρούν επαφή κάθε μέρα μετά από το ταξίδι τους στη Μοντάνα, που κράτησε μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην ζευγάρι κάνει σχέδια για το μέλλον του. Τις τελευταίες ημέρες τα ΜΜΕ έχουν πάρει φωτιά με την φερόμενη επανασύνδεση του ζευγαριού, 17 χρόνια μετά τον χωρισμό του. «Η Jennifer είναι συνέχεια σε επικοινωνία με τον Ben, καθημερινά» αναφέρει μια πηγή από το περιβάλλον της Lopez. Προς το παρόν, η 51χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός περνάει χρόνο στο Miami με τα παιδιά της και δουλεύει εντατικά.

Σε ένα άλλο απόσπασμα που δημοσίευσε το People, σύμφωνα  με πληροφορίες από την πλευρά του Affleck, ο ηθοποιός πλησίασε πραγματικά τη Lopez τον Μάρτιο, όταν αυτή και ο πρώην αρραβωνιαστικός της, Alex Rodriguez, έκαναν την τελευταία τους προσπάθεια να επιλύσουν τα προβλήματα στη σχέση τους.

«Ο Ben πλησίασε τη Jennifer σαν φίλος», ανέφερε η πηγή. «Βασικά την παρακολουθούσε. Εκείνος είναι ελεύθερος και σκέφτηκε ότι μπορεί να είναι ελεύθερη και εκείνη».

Ο Affleck φαίνεται ότι είχε αρχικά επικοινωνήσει με την Lopez, μετά από τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, ότι αυτή και ο Rodriguez είχαν χωρίσει από την άνοιξη . Ο Affleck, από την πλευρά του, ήταν ελεύθερος για αρκετούς μήνες μέχρι εκείνη τη στιγμή, έχοντας χωρίσει από την Ana de Armas τον Ιανουάριο, μετά από 10 μήνες σχέσης.