Η Pink μιλά για την κόντρα με τη Britney Spears και τη Christina Aguilera

i-pink-mila-gia-tin-polusuzitimeni-kontra-tis-me-ti-britney-spears-kai-ti-christina-aguilera
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΜΑΙΟΥ 2021

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, τα ΜΜΕ είχαν την τάση να συγκρίνουν διαρκώς την Pink, με τη Britney Spears και τη Christina Aguilera, δημιουργώντας ένα κλίμα αντιπαράθεσης και ανταγωνισμού μεταξύ των καλλιτεχνών.

Ωστόσο, πρόσφατα η Pink δήλωσε στο People ότι όλη αυτή η διάσταση που είχε πάρει η φερόμενη έχθρα των καλλιτεχνών δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια εφεύρεση των μέσων ενημέρωσης που δημιουργούσε κλίμα αναστάτωσης και στις τρεις. «Ήταν τόσο άδικο για όλα τα κορίτσια», είπε η 41χρονη Pink, σχετικά με τις κατασκευασμένες αντιπαλότητες. «Καμιά από εμάς δεν το ήθελε αυτό».

Η τραγουδίστρια του Get the Party Started είπε ότι ήταν ιδιαιτερα δυσαρεστημένη με τα media εκείνη την πείοδο τα οποία την χαρακτήριζαν ως "anti-Britney." «Λατρεύω τη Britney», είπε η Pink. «Αυτό που σκεφτόμουν ήταν πως το ότι είμαι street punk και κάνω skateboard δεν σημαίνει ότι είμαι anti-Britney. Δεν θέλω να πολεμήσω κανέναν».

Η Pink αποκάλυψε επίσης ότι μια από τις καλύτερες συμβουλές που της έδωσαν σχετικά με το θέμα προήλθε από τον εκτελεστικό παραγωγό L.A. Reid, με τον οποίο συμπεριέλαβε στο κομμάτι της "Don't Let Me Get Me", τη φράση "Κουρασμένη να με συγκρίνετε με την Britney Spears".

«Αυτό που μου είπε ο L.A. ήταν ότι αυτή η μουσική επιχείρηση είναι αρκετά μεγάλη για να κερδίζουν όλοι ταυτόχρονα», εξηγησε η Pink. «Δεν υπάρχει τίποτα σαν τον ανταγωνισμό. Νομίζω ότι τα πέρασα  καλά για ένα κορίτσι 20 ετών αλλά τώρα νομίζω ότι τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Τα κορίτσια υποστηρίζουν τα κορίτσια. Είναι κάτι συχνό και μου αρέσει να το παρακολουθώ».

Μια νεαρή γυναίκα καλλιτέχνης την οποία υποστηρίζει η Pink τελευταία είναι η Olivia Rodrigo, για την οποία λέει ότι της αρέσει να τραγουδά το κομμάτι της "Drivers License" με την κόρη της.