Release Athens 2022: Nick Cave & The Bad Seeds και Mogwai στην Πλατεία Νερού

release-athens-2022-nick-cave-kai-the-bad-seeds-mogwai-the-bad-seeds-mogwai Jason Williamson

Nick Cave - Zenith, Paris 03/10/17 | Photo by Jason Williamson

ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΜΑΙΟΥ 2021

Το Release Athens θα έχει την τιμή να υποδεχτεί τους θρυλικούς Nick Cave &The Bad Seeds, ένα από τα πιο καθηλωτικά και συναρπαστικά live acts στον πλανήτη, την& Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, στην Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο της πρώτης περιοδείας τους μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, η οποία θα τους φέρει ως headliners σε πολλά φεστιβάλ της Ευρώπης.

Μαζί τους, οι σπουδαίοι Mogwai, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του νέου τους album που ήδη θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα της χρονιάς.

Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα, αλλά και για ολόκληρο το Release Athens θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη 20 Μαϊου, στις 10:00 το πρωί, με πρώτη τιμή τα 45 ευρώ. Τα early birds εισιτήρια θα παραμείνουν διαθέσιμα για τις πρώτες 4 ημέρες. Από το πρωί της Δευτέρας 24 Μαϊου (στις 10:00), η τιμή θα διαμορφωθεί στα 50 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή τα 125 ευρώ.

Οι Nick Cave & The Bad Seeds δημιουργήθηκαν μετά τη διάλυση των περίφημων Birthday Party, το 1982, και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει δεκαεπτά studio albums, από το "From Her To Eternity" (1984) μέχρι το πιο πρόσφατο "Ghosteen" (2019), το οποίο θεωρείται από πολλούς ως το καλύτερο της καριέρας τους. Απολαμβάνοντας έναν σπάνιο συνδυασμό καθολικής κριτικής αποδοχής και ευρείας αναγνώρισης από το κοινό, έχουν πουλήσει πάνω από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, μέχρι στιγμής. Η απήχησή τους στη σύγχρονη μουσική σκηνή είναι βαθιά και εκτεταμένη, με πολλούς καλλιτέχνες να διασκευάζουν τη δουλειά τους και να τους αναφέρουν ως επιρροή, παραμένοντας ασύγκριτοι και αψηφώντας κάθε προσδοκία.

Με κλασικά τραγούδια όπως τα "Tupelo", "The Mercy Seat", "The Weeping Song", "Red Right Hand", "Do You Love Me?", "Into My Arms", "Stagger Lee", "Straight To You", "Jubilee Street", μεταξύ πολλών ακόμα, ο Nick Cave και οι Bad Seeds μας έχουν χαρίσει μοναδικές ιστορίες για τον έρωτα, την ομορφιά, τη μελαγχολία, την απώλεια, τον τρόμο. Τα ίδια συναισθήματα μεταφέρονται και επί σκηνής, αδυσώπητα και μανιασμένα και, ταυτόχρονα, ανυψωτικά και λυτρωτικά.

Αυτό θα συμβεί και το βράδυ της 15ης Ιουνίου, στο Release Athens 2022, σε μία μεγάλη σε διάρκεια συναυλία που θα προσφέρει σε όλους μας μία πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Sub-headliners της  βραδιάς θα είναι οι υπέροχοι Mogwai, μία από τις κορυφαίες post-rock μπάντες του πλανήτη η οποία, 25 χρόνια μετά το ξεκίνημά της στη Γλασκώβη της Σκωτίας, κατορθώνει να έχει μία αδιάλειπτη ανοδική πορεία, τόσο καλλιτεχνικά όσο και εμπορικά. Το νέο τους album, "As The Love Continues", κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και θέτει υποψηφιότητα ως ένα από τα κορυφαία της χρονιάς που διανύουμε.

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Reload, Ευριπίδης, Yoleni's και Viva Spot Τεχνόπολης