Η Ariana Grande και ο Dalton Gomez είναι επισήμως παντρεμένοι

i-ariana-grande-kai-o-dalton-gomez-einai-episimos-pantremenoi-dalton-gomez-einai-episimos-pantremenoi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΜΑΙΟΥ 2021

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 15 με 16 Μαΐου, η Ariana Grande έκανε κρυφά μια από τις μεγαλύτερες κινήσεις της ζωής της: Παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό και σύντροφό της για πάνω από ένα χρόνο, τον κτηματομεσίτη του Λος Άντζελες Dalton Gomez.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί λίγο πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά την πρώτη τους εμφάνιση. Ένας εκπρόσωπος τύπου της Grande είπε στο CNN ότι η γνωστή τραγουδίστρια και ο Dalton Gomez είναι επισήμως πλέον παντρεμένοι.

«Η τελετή ήταν μικρή και πολύ κλειστή - λιγότερο από 20 άτομα. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο χαρά και αγάπη», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ariana Grande στο People για την γαμήλια τελετή. «Το ζευγάρι και οι δύο οικογένειες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι».

Το ζευγάρι δημοσιοποίησε για πρώτη φορά τη σχέση του με την κυκλοφορία του τραγουδιού της Grande «Stuck with U», σε συνεργασία με τον Justin Bieber, όπου η 27χρονη Grande και ο 25χρονος Gomez, χορεύουν στο μουσικό βίντεο του τραγουδιού.

Η Ariana Grande ανακοίνωσε ότι οι δυο τους είναι αρραβωνιασμένοι από τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ ο γάμος ήρθε δύο χρόνια μετά από τον αρραβώνα της με τον κωμικό Pete Davidson.