Οι Muse κυκλοφορούν το remix του «Origin Of Symmetry» για την 20ή τους επέτειο

oi-muse-kukloforoun-to-remix-tou-almpoum-origin-of-symmetry-gia-na-giortasoun-tin-20i-epeteio-tous
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΜΑΙΟΥ 2021

Οι Muse γιορτάζουν την 20ή επέτειο του άλμπουμ τους «Origin Of Symmetry», κυκλοφορώντας ένα remix LP.

Το βρετανικό ροκ συγκρότημα σηματοδοτεί την ημερομηνία-ορόσημο για το δεύτερο διάσημο άλμπουμ του, παρουσιάζοντας τη συλλογή που περιλαμβάνει μια νέα έκδοση του «Citizen Erased». Το άλμπουμ του remix θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου, λίγες εβδομάδες πριν από την πρώτη κυκλοφορία του «Origin Of Symmetry» στις 17 Ιουλίου το 2001.

Το στούντιο LP ήταν μια σημαντική και εμπορική επιτυχία για το γκρουπ που αποτελείται από τους Matt Bellamy, Chris Wolstenholme και Dominic Howard, και περιείχε κομμάτια όπως τα «Plug In Baby», «Newborn» και «Bliss».

Ο Bellamy είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι το συγκρότημα ήθελε να κάνει ένα «ειδικό σόου» για την επέτειο του δίσκου του, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι δυνατό λόγω των περιορισμών κοινωνικής απόστασης που ισχύουν λόγω της πανδημίας COVID-19.

Μιλώντας στο NME το 2020, είπε: «Εάν η ζωντανή σκηνή υπάρξει το επόμενο έτος, θα μπορούσαμε να κάνουμε μια ειδική παράσταση για να το γιορτάσουμε με κάποιο τρόπο. Δεν θα ήμουν αντίθετος. Μόλις ανοίξουν ξανά οι συναυλίες, οι Muse θα είναι πρόθυμοι να κάνουν κάτι».

Ο 42χρονος Bellamy και οι συνάδελφοί του άρχισαν επίσης να δουλεύουν δηλώνοντας ότι και οι τρεις τους σκέφτονταν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους το Teignmouth στο Devon της Νοτιοδυτικής Αγγλίας, για να ηχογραφήσουν τα κομμάτια.

Μιλώντας πέρυσι, είπε: «Μου αρέσει η ιδέα της πλήρους επαναφοράς και επιστροφής στο σημείο από όπου προερχόμαστε. Επιστρέφοντας στην πατρίδα μας, είναι πιθανό να φτάσουμε στο στούντιο τον επόμενο χρόνο για να φτιάξουμε ένα νέο άλμπουμ κάποιας μορφής και μετά να περιοδεύσουμε, ανάλογα με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς».