Η Ariana Grande για τους βομβαρδισμούς στο Manchester, 4 χρόνια μετά: «Η καρδιά μου μαζί σας»

ariana-grande-thumatai-tous-bombardismous-sto-manchester-4-xronia-meta-i-kardia-mou-einai-mazi-sas-xronia-meta-i-kardia-mou-einai-mazi-sas
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΜΑΙΟΥ 2021

Η Ariana Grande αποτίει φόρο τιμής στα θύματα του τραγικού βομβαρδισμού κατά τη διάρκεια της συναυλίας της το 2017 στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.

Το Σάββατο στις 22 Μαΐου, που σηματοδότησε την 4η επέτειο της καταστροφικής επίθεσης στο Manchester Arena, η 28χρονη ποπ σταρ Ariana Grande απευθύνθηκε στα κοινωνικά μέσα για να θυμηθεί εκείνους που έχασαν τη ζωή τους άδικα εκείνο το βράδυ.

«H θλίψη είναι πάντα παρούσα και η σχέση μας με αυτήν εξελίσσεται συνεχώς και εκφράζεται με διαφορετικούς τρόπους κάθε μέρα, όλο τον χρόνο», πόσταρε η δημοφιλής τραγουδίστρια στις Ιστορίες του Instagram. «Ξέρω ότι αυτή η επέτειος δεν θα είναι ποτέ εύκολη. Παρακαλώ να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι σήμερα»

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Μάντσεστερ, η καρδιά μου είναι μαζί σου σήμερα και για πάντα». Το αφιέρωμα της περιελάμβανε επίσης τα ονόματα εκείνων που πέθαναν στον βομβαρδισμό.

Η επίθεση στις 22 Μαΐου 2017 σκότωσε 22 άτομα και τραυμάτησε σχεδόν 1.000, όταν ένας βομβιστής πυροδότησε μια αυτοσχέδια συσκευή.

Τον περασμένο Αύγουστο, ο αδελφός του βομβιστή που πυροδότησε τη θανατηφόρα έκρηξη, καταδικάστηκε σε τουλάχιστον 55 χρόνια φυλάκισης. Ο Hashem Abedi αρνήθηκε ότι βοήθησε τον σχεδιασμό της επίθεσης στο Manchester Arena, αλλά κρίθηκε ένοχος για δολοφονία, απόπειρα δολοφονίας και συνωμοσία που προκάλεσαν τις εκρήξεις.

Η Grande ανέβαλε την περιοδεία της μετά την τραγωδία, αλλά επέστρεψε στον χώρο λίγο μετά για μια συναυλία all-star για τα θύματα του βομβαρδισμού. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Pharrell Williams, Miley Cyrus, Justin Bieber, Niall Horan Katy Perry και πολλοί άλλοι.