Οι Jonas Brothers ανακοίνωσαν την νέα τους περιοδεία «Remember This»

oi-Jonas-brothers-anakoinosan-tin-nea-tous-periodeia-remember-this
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΜΑΙΟΥ 2021

Οι Jonas Brothers επιστρέφουν.

Η μπάντα που αποτελείται από τρία αδέρφια ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στον δρόμο αυτό το καλοκαίρι στο πλαίσιο της καινούργιας τους περιοδείας με τίτλο «Remember This».

Η έναρξη της πολύαναμενόμενης περιοδείας θα πραγματοποιηθεί στο Las Vegas στις 20 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 27 Οκτωβρίου στο Hollywood Bowl στο Los Angeles.

«Εάν το περασμένο έτος μας έχει διδάξει κάτι, είναι ότι πρέπει να θυμόμαστε τις σημαντικές στιγμές στη ζωή μας», ανέφεραν οι Nick, Joe και Kevin σε μια δήλωσή τους. «Ελπίζουμε ότι αυτά τα σόου θα είναι ξεχωριστές στιγμές για τους θαυμαστές μας, τους φίλους μας και τις οικογένειές μας και ανυπομονούμε να δούμε τα πρόσωπά τους σύντομα !!»

Μαζί με τους Jonas Brothers θα είναι και η country star, Kelsea Ballerini.

Σε ένα βίντεο που αναφέρεται στην ανακοίνωση της περιοδείας, η Ballerini αστειεύτηκε λέγοντας: «Εκδήλωνα το ενδιαφέρον μου για μια τέτοια συνεργασία από τότε που ήμουν 13 χρονών, οπότε τώρα νιώθω ότι ήταν καιρός να πραγματοποιηθεί».

Το τέλος του βίντεο περιλαμβάνει ένα απόσπασμα του νέου τραγουδιού των Jonas Brothers, «Remember This», το οποίο θα ακούγεται στην επερχόμενη τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Το τραγούδι θα κάνει το ντεμπούτο του στις 18 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει νέους στίχους εμπνευσμένους από την Team USA και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.