Ο Drake γιορτάζει το βραβείο «Καλλιτέχνης της Δεκαετίας» και νοικιάζει το SoFi Stadium

o-drake-giortazei-to-brabeio-kallitexnis-tis-dekaetias-kai-noikiazei-to-sofi-stadium Chris Pizzello
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΜΑΙΟΥ 2021

Αφού κέρδισε το βραβείο Artist of the Decade στα& Billboard Music Awards στο Λος Άντζελες την Κυριακή, 23 Μαΐου, ο Drake πραγματοποίησε ένα πλουσιοπάροχο ιδιωτικό πάρτι στο ολοκαίνουργιο SoFi Stadium στο Inglewood της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση του Ε!, ο 34χρονος ράπερ ξεκίνησε τη βραδιά του στο The Nice Guy Restaurant στο Δυτικό Χόλιγουντ πριν φτάσει στο SoFi Stadium.

Μια πηγή λέει στο Variety ότι ο Drake ενοικίασε τον τεράστιο χώρο του Λος Άντζελες για τη νύχτα (χωρητικότητας 70.000 θεατών και το γήπεδο καλύπτει 298 στρέμματα) και διοργάνωσε ένα δείπνο. Μεταξύ των προσκεκλημένων του ήταν οι φίλοι και η οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου του γιου του, Drake Adonis, με τον οποίο εμφανίστηκε επίσης στη σκηνή, νωρίτερα το ίδιο βράδυ. Στο πολυτελές δείπνο τον συνόδευσαν οι Chris Brown, DJ Khaled, Doja Cat, SZA και ο πρώην κάτοικος του Τορόντο, Weeknd.

«Υπήρχαν πύργοι από σαμπάνιες και διάφορα μπαρ στο στάδιο» περιγράφει η πηγή του E!. «Ακόμη, ο Drake είχε κρεμάσει στο στάδιο φωτογραφίες του από τις αγαπημένες στιγμές στην καριέρα του».

Νωρίτερα, στα BBMAs, αποδεχόμενος το βραβείο του, εμφανίστηκε με τον τρίχρονο γιό του, Adonis, στο πλευρό του, λέγοντας ότι «είναι πολύ κακός όταν παίρνει κομπλιμέντα». Ο καλλιτέχνης, ο οποίος είναι  γνωστός για το ρεκόρ των τραγουδιών του, όπως το «Toosie Slide» και το «God Plan», περιέγραψε την προσωπική του προτίμηση να «γιορτάζει σπάνια το οτιδήποτε».

«Έχω πραγματικά συνείδηση γύρω από τη μουσική μου και ακόμα κι αν κάνω καλή δουλειά, αναρωτιέμαι πάντα πώς θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα. Σπάνια γιορτάζω το οτιδήποτε. Και για όποιον μας παρακολουθεί και αναρωτιέται πώς συνέβη αυτό, αυτή είναι πραγματικά η απάντηση: δεν είσαι τόσο σίγουρος για το πώς το κάνεις, απλά συνεχίζεις με την ελπίδα να καταλάβεις τον τρόπο. Αλλά απόψε, για πρώτη φορά, είμαι σίγουρος ότι κάναμε κάτι σωστό».