Το φεστιβάλ «Made in America» του Jay-Z επιστρέφει

to-festibal-made-in-america-tou-Jay-z-epistrefei-to-sabbatokuriako-tis-imeras-tis-ergasias-sti-filadelfeia
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΜΑΙΟΥ 2021

Το φεστιβάλ «Made in America» του Jay-Z επιστρέφει το Σαββατοκύριακο της Ημέρας της Εργασίας, στη Φιλαδέλφεια.

Όπως τα περισσότερα μεγάλα υπαίθρια φεστιβάλ ζωντανής μουσικής, το «Made in America» του 2020 ακυρώθηκε λόγω του Covid-19 και των περιοριστικών μέτρων.

Την παραγωγή έχει αναλάβει το Roc Nation με το Live Nation, του Made in America 2021 να ωφελεί την ACLU της Πενσυλβανίας ως επίσημο φιλανθρωπικό συνεργάτη της.

Ένα μέρος των καθαρών εσόδων του φεστιβάλ υποστηρίζει επίσης το REFORM Alliance με έδρα το Αρκάνσας, έναν οργανισμό μεταρρύθμισης της εγκληματικότητας και απόδοσης δικαιοσύνης στις φυλακές. Το Cause Village της MIA, το «φιλανθρωπικό αποτύπωμα» του φεστιβάλ που αποτελεί αφορμή για κοινωνική δράση θα είναι επίσης και πάλι «παρών», όπως γίνεται από το 2012.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το Made in America 2021 στο θρυλικό Benjamin Franklin Parkway. Αυτή η χρονιά δεν θα μοιάζει με καμία άλλη, καθώς το Made in America γιορτάζει 10 χρόνια μουσικής ιστορίας που πλάθει στιγμές», δήλωσε ο Jay-Z. «Οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών θα είναι ακόμη μεγαλύτερες και το Cause Village θα φιλοξενήσει ένα ευρύτερο φάσμα εκπληκτικών φιλανθρωπικών οργανώσεων. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε απίστευτες αναμνήσεις με τους συμμετέχοντες του φεστιβάλ και την πόλη της Φιλαδέλφειας.»