Ο Simon Cowell ακυρώνει την εμφάνισή του στο X Factor του Ισραήλ

o-simon-cowell-akuronei-tin-emfanisi-tou-sto-x-factor-tou-israil Richard Shotwell
ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 ΜΑΙΟΥ 2021

Ο Simon Cowell έχει ακυρώσει την προγραμματισμένη του εμφάνιση ως κριτής στην επερχόμενη σεζόν του «X Factor Israel».

Στα τέλη του περασμένου έτους, ο βετεράνος παραγωγός και κριτής του reality υπέγραψε μια συμφωνία για να υπηρετήσει ως ένας από τους κριτές στην επόμενη σεζόν του Ισραηλινού σόου reality, που πρόκειται να ξεκινήσει τη μαγνητοσκόπηση φέτος το καλοκαίρι.

Την Κυριακή, ένας εκπρόσωπος του Reshet, που έχει αναλάβει την παραγωγή του «X Factor Israel», δήλωσε στο Variety ότι ο Cowell ακυρώνει τη συμμετοχή του «για δικούς του λόγους». Το Reshet αρνήθηκε να πει εάν ο Cowell θα είχε κάποιο ρόλο στην παραγωγή του «X Factor Israel».

Εν μέσω φημών για την ακύρωσή του την περασμένη εβδομάδα, ένας εκπρόσωπος του Reshet είπε στο Variety ότι μέλη του προσωπικού του Cowell είχαν φτάσει με «νομικές ανησυχίες» για τη συμμετοχή του στην εκπομπή μετά την πρόσφατη βία μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στη Γάζα, αλλά ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε λάβει κάποια τελική απόφαση.

Οι εκπρόσωποι του Cowell δεν απάντησαν σε πολλά αιτήματα για σχολιασμό. Μια έκθεση των εβραϊκών ειδήσεων την προηγούμενη εβδομάδα ανέφερε ότι ο  Cowell «απογοητεύτηκε πικρά» που δεν μπορούσε να συμμετάσχει για «διάφορους λόγους».

Ο Cowell έσπασε την πλάτη του σε ατύχημα πέρυσι και έπρεπε να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση για χειρουργική επέμβαση και για αποκατάσταση και ανάρρωση. Αυτή τη στιγμή εμφανίζεται ως κριτής στο «America's Got Talent» του NBC.

Το «X Factor Israel» θα επιλέξει, για πρώτη φορά φέτος, την είσοδο του Ισραήλ για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Ιταλία.