Η Dua Lipa ήδη σκέφτεται την κυκλοφορία του τρίτου της άλμπουμ

i-dua-lipa-idi-skeftetai-tin-kukloforia-tou-tritou-tis-almpoum
ΤΡΙΤΗ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η συνέχεια του τελευταίου άλμπουμ που κυκλοφόρησε και φέρει τον τίτλο «Future Nostalgia», δεν θα έχει τίποτα κοινό με το προηγούμενο.

Η Dua Lipa ήδη σκέφτεται την κυκλοφορία του τρίτου της άλμπουμ σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας της.

Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το εξαιρετικά επιτυχημένο «Future Nostalgia» στις αρχές του 2020 και δήλωσε ότι από τον επόμενο μήνα θα σκεφτόταν το τρίτο άλμπουμ της, «συντομότερα και όχι αργότερα».

Σε μια νέα συνέντευξη στο Variety, ο Joe Kentish, ο νέος πρόεδρος της Warner Records UK, μίλησε για την επιτυχία του «Future Nostalgia» και επιβεβαίωσε ότι ήδη γίνεται ανταλλαγή ιδεών για το επόμενο άλμπουμ.

«Είναι ο Εξολοθρευτής των άλμπουμ, απλά δεν μπορεί να τη σταματήσει τίποτα!», είπε με αφορμή το άλμπουμ του 2020. «Κάθε φορά που πιστεύουμε ότι είναι στα κάτω της, κυκλοφορεί ένα ακόμη single σε μια άλλη πλατφόρμα. Και η ηθική στην εργασία της είναι θρυλική. Την χρησιμοποιούμε ως παράδειγμα για πολλούς άλλους καλλιτέχνες και ξέρω ότι και η εταιρεία της, Tap Music, κάνει το ίδιο».

Αποκαλύπτοντας ότι η Lipa «ήδη κάνει σκέψεις» για το επόμενο άλμπουμ της, ο Kentish υποσχέθηκε επίσης ότι ο δίσκος θα είναι «κάτι εντελώς διαφορετικό» σε σχέση με τον προηγούμενο.

Όπως δήλωσε, «μιλούσε για το 3ο άλμπουμ, όταν μόλις είχαμε ολοκληρώσει το 2ο! Θα περίμενε κανείς να θέλει να κάνει ένα διάλειμμα ή να κάνει διαφορετικά πράγματα αλλά είναι σαν να σκέφτεται συνεχώς αυτό που θα ακολουθήσει. Τα ενδιαφέροντά της, η γνώση της, η δίψα της να μάθει νέα πράγματα και να έχει τον έλεγχο του τι κάνει, μεγαλώνει όλο και περισσότερο».

Από την κυκλοφορία του «Future Nostalgia» τον Μάρτιο του 2020, η Dua Lipa κυκλοφόρησε ένα πλήρες άλμπουμ remix. Κυκλοφόρησε επίσης ένα νέο κομμάτι που ονομάζεται «Fever» με τη Βέλγα τραγουδίστρια Angéle, στρατολόγησε τον DaBaby για ένα remix του «Levitating» , συνεργάστηκε με τη Miley Cyrus στο «Prisoner» και κυκλοφόρησε μια έκδοση του «Future Nostalgia» .