Ο Jay-Z εκμυστηρεύεται τον λόγο που έμαθε να κολυμπά μετά τη γέννηση της Blue Ivy

o-Jay-z-ekmustireuetai-ton-logo-pou-emathe-na-kolumpa-meta-ti-gennisi-tis-blue-ivy
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Κάποτε, ο Jay-Z δεν ήξερε να κολυμπάει, αλλά αυτό, όπως και άλλα πολλά, άλλαξε όταν έγινε πατέρας.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο «The Shop: Uninterrupted» του HBO Max , ο 51χρονος θρύλος της ραπ είπε ότι έμαθε να κολυμπά αφού η κόρη του Blue Ivy, η οποία τώρα είναι 9 ετών, γεννήθηκε το 2012.

«Δεν ήξερα κολύμπι, μέχρι που γεννήθηκε η Blue.» ξεκίνησε να λέει ο Jay-Z στη συνέντευξη. «Αυτό εχει να κάνει με το τι πρέπει να ξέρει κανείς. Αυτό είναι μια μεταφορά για τη σχέση μας. Αν έπεφτε ποτέ στο νερό και δεν μπορούσα να την πιάσω, δεν ήθελα ούτε κατά διάνοια να κάνω αυτές τις σκεψεις», συνέχισε. «Πρέπει να μάθω να κολυμπάω. Αυτό ήταν. Αυτή ήταν η αρχή της σχέσης μας».

 Ο Jay-Z, εκτός από την Blue Ivy, έχει άλλα δύο παιδιά με τη σύζυγό του Beyoncé, τα δίδυμα Rumi και Sir.

Η Jay-Z αποκάλυψε επίσης πώς αντέδρασε η Blue Ivy στην υποψηφιότητα του πατέρα της για το Rock & Roll Hall of Fame τον Φεβρουάριο.

«Έφευγε μακριά, και της λέω δώσε μου ένα μεγάλο φιλί που είμαι στο Hall of Fame! » και εκείνη μου απάντησε απλά «Γεια σου μπαμπά».

Ο Jay-Z έχει μιλήσει ξανά για την οικογενειακή ζωή. Τον Απρίλιο, ο πατέρας των τριών παιδιών έδωσε μια σπάνια συνέντευξη με τους The Sunday Times, όπου μίλησε για το μέλλον των παιδιών του. «Το να νιώθεις ότι αγαπιέσαι είναι το πιο σημαντικό πράγμα που χρειάζεται ένα παιδί, το ξέρετε;» .