Η Lady Gaga ακυρώνει την περιοδεία της «Chromatica Ball» για το 2022

i-lady-gaga-akuronei-tin-periodeia-tis-chromatica-ball-gia-to-2022
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Για δεύτερη φορά, η Lady Gaga ανέβαλε την περιοδεία της, «Chromatica Ball», για το 2022.

«Ενώ ορισμένα σημεία του κόσμου κινούνται γρήγορα προς το άνοιγμα, άλλα δεν είναι ακόμη έτοιμα. Έτσι, έως ότου μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε όλες τις παγκόσμιες ημερομηνίες, πρέπει να αναβάλουμε τις συναυλίες της περιοδείας «Chromatica Ball» μέχρι το καλοκαίρι του 2022», έγραψε η Lady Gaga σε ένα μήνυμα.

Οι αρχικές ημερομηνίες της περιοδείας, οι οποίες είχαν ανακοινωθεί στις 5 Μαρτίου 2020, ήταν μια εξάμηνη εξόρμηση σε έξι πόλεις από τις 25 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου, ξεκινώντας από το Stade de France στο Παρίσι. Στη συνέχεια θα ακολουθούσαν εμφανίσεις στα γήπεδα στο Λονδίνο στο Tottenham Hotspur Stadium, στη Βοστώνη στο Fenway Park, στο Τορόντο στο Rogers Centre, στο Σικάγο στο Wrigley Field και East Rutherford, στο New Jersey στο MetLife Stadium, με μεγάλη χρονική απόσταση μεταξύ των ημερομηνιών. Αυτό πιθανότατα να οφείλεται στην τεράστια παραγωγή που θα χρειαζόταν μέρες για να συγκεντρωθεί και να μεταφερθεί.

Οι ημερομηνίες, οι οποίες δεν είχαν αλλαχτεί στην ιστοσελίδα της Gaga μέχρι τη στιγμή της δημοσίευσης, είχαν ήδη αλλάξει παλαιότερα το 2020 για το 2021 και τώρα για το 2022. Το Ticketmaster αναφέρει τις ημερομηνίες ως «αναβληθείσες» χωρίς όμως αναπρογραμματισμένες ημερομηνίες.

Η περιοδεία στηρίζεται στο τελευταίο άλμπουμ της Gaga, «Chromatica», το οποίο καθυστέρησε λόγω της πανδημίας και τελικά κυκλοφόρησε στα τέλη Μαΐου του 2020. Αν και το άλμπουμ, το οποίο έχει στοιχεία ποπ, το αγκάλιασαν αμέσως οι θαυμαστές της, δεν σημείωσε την επιτυχία που έκαναν οι πρώτες επιτυχίες της Gaga.

Όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν στο παρελθόν θα ισχύουν και για τις νέες προγραμματισμένες ημερομηνίες.