Η Kelly Osbourne για τη μάχη της με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ

i-kelly-osbourne-milise-gia-ti-maxi-tis-me-ta-narkotika-kai-to-alkool-stin-ekpompi-tis-Jada-pinkett-smith-red-table-talk
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου, η Osbourne είπε στις οικοδέσποινες του σόου, Pinkett Smith, Willow Smith και Adrienne Banfield-Norris ότι η υποτροπή της μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια αποτοξίνωσης προκλήθηκε από την εικόνα ενός ζευγαριού που έπινε σαμπάνια.

«Ήμουν μόνη, καθόμουν δίπλα σε μια πισίνα και περίμενα να έρθει κάποιος. Και έτσι, είδα αυτή τη γυναίκα και τον σύζυγό της να κρατούν ένα ποτήρι με σαμπάνια. Φαινόταν πολύ όμορφο και σκέφτηκα, «μπορώ να το κάνω και αυτό», εξήγησε. «Και την επόμενη μέρα, είχα δύο ποτήρια. Και την επόμενη μέρα, ήταν μπουκάλια».

Η Osbourne, κόρη του rocker Ozzy Osbourne και της τηλεοπτικής περσόνας Sharon Osbourne, αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια την εξάρτησή της τον Απρίλιο. Εκείνη την εποχή αποκάλυψε τις προσωπικές της εξαρτήσεις στο fanbase της, επειδή ήθελε να υπάρχει διαφάνεια.

«Είναι λίγο δύσκολο για μένα να μιλήσω, αλλά πάντα σας υποσχόμουν ότι θα είμαι ειλικρινής μαζί σας για το πού βρίσκομαι και για το τι συμβαίνει στον δρόμο που έχω ξεκινήσει για απεξάρτηση», είπε εκείνη την εποχή. «Υποτροπιάζω ... δεν είμαι περήφανη γι’ αυτό, αλλά επέστρεψα στον δρόμο».

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο «Red Table Talk», η Osbourne μίλησε περισσότερο για το τι πυροδότησε τον εθισμό στο ποτό, το οποίο είπε ότι ξεκίνησε στην τρυφερή ηλικία των 13 ετών, όταν ένας γιατρός της συνταγογράφησε Vicodin μετά από χειρουργική επέμβαση για να ανακουφίσει «μια κακή περίπτωση αμυγδαλίτιδας».

«Αυτό ήταν το μόνο που χρειαζόμουν», είπε η 36χρονη περσόνα. Ήταν σα να έχω μια φωνή στο μυαλό μου η οποία μου έλεγε, είσαι χοντρή, είσαι άσχημη, δεν είσαι αρκετά καλή, σε κανέναν δεν αρέσεις, δεν το αξίζεις αυτό, οι  άνθρωποι σε συμπαθούν εξαιτίας των γονιών σου, και ξαφνικά αυτή η φωνή σώπασε και ένιωσα σαν η ζωή να μου δίνει μια αγκαλιά. Και έτσι πολύ γρήγορα πήγα από το Vicodin στο Percocet και από το Percocet στην ηρωίνη».