Τα MTV VMAs επιστρέφουν στη Νέα Υόρκη για το 2021 με live κοινό

ta-mtv-vmas-epistrefoun-sti-nea-yorki-gia-to-2021-me-live-koino
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Τα MTV Video Music Awards (VMA) αναμένεται να επιστρέψουν στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο σε μια τελετή με live κοινό.

Η περσινή τελετή απονομής βραβείων πραγματοποιήθηκε κυρίως στη Νέα Υόρκη, αλλά σε μια ποικιλία από υπαίθριες τοποθεσίες και χωρίς κοινό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Τα 2021 VMA έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στις 12 Σεπτεμβρίου στο Barclays Center στη Νέα Υόρκη, που αποτελεί τον αρχικό χώρο υποδοχής για την τελετή του περασμένου έτους. Φέτος, το κοινό θα είναι παρόν τη βραδιά των βραβείων, η οποία θα είναι πλαισιωμένη από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής και θα γιορτάσει την επιστροφή της ζωντανής ψυχαγωγίας».

«Η υγεία και η ασφάλεια των καλλιτεχνών, των θαυμαστών, του προσωπικού και των συνεργατών παραμένουν η νούμερο ένα προτεραιότητα και το MTV και το Barclays Center συνεργάζονται στενά με κρατικούς και τοπικούς αξιωματούχους για την εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών, προκειμένου να συγκεντρώσουν με ασφάλεια τους θαυμαστές της μουσικής από όλο τον κόσμο», αναφέρει μια δήλωση που δημοσιεύτηκε το απόγευμα της 8ης Ιουνίου.

Λεπτομέρειες σχετικά με τους υποψηφίους, τους παρουσιαστές και ερμηνευτές στα βραβεία VMA 2021 πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα.

Το MTV συνεργάζεται επίσης φέτος με τους διοργανωτές της 9/11 Day για μια σειρά δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που θα πραγματοποιηθούν τα VMAs 2021 για να τιμήσουν την 20ή επέτειο των επιθέσεων της 9/11 στις 11 Σεπτεμβρίου 2021.