Η Willow Smith θα συνεργαστεί με την Avril Lavigne στο νέο της άλμπουμ

i-willow-smith-tha-sunergastei-me-tin-avril-lavigne-sto-neo-tis-almpoum
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η Willow Smith αποκάλυψε ότι το επερχόμενο νέο της άλμπουμ θα περιλαμβάνει μια συνεργασία με την Avril Lavigne.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, γνωστή ως Willow, κυκλοφόρησε τον Απρίλιο το νέο της single «Transparent Soul», μια pop-punk συνεργασία με τον ντράμερ Blink-182 Travis Barker. Είπε ότι το τραγούδι ήταν η αρχή μιας νέας εποχής για την καριέρα της και ότι ήταν «τόσο ευγνώμων και ενθουσιασμένη που ξεκίνησε αυτό το νέο ταξίδι». Μιλώντας σε μια νέα συνέντευξη, η Willow Smith αναφέρθηκε στο επερχόμενο άλμπουμ της και αποκάλυψε ότι θα περιλαμβάνει πολύ περισσότερες συνεργασίες σε σχέση με την προηγούμενη δισκογραφική της απόπειρα, του 2019.

«Θα έχω πολύ περισσότερες συνεργασίες σε αυτό το άλμπουμ», είπε στο V Magazine . «Στα προηγούμενα άλμπουμ μου ήμουν πολύ μόνη μου στο στούντιο. Ήταν μια πολύ μοναχική διαδικασία αυτό το άλμπουμ. Ήθελα να ανοίξω λίγο περισσότερο το εύρος μου και όχι να είμαι τόσο αντικοινωνική στο στούντιο..

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα έχω ένα τραγούδι στο άλμπουμ με την Avril Lavigne», συνέχισε η Smith. «Είναι τόσο iconic. Από την ηλικία των 13 έως 16 ετών ήταν το είδωλό μου. Είναι πραγματικά ωραίο να μπορείς να έχεις ένα pop-punk κομμάτι με τη βασίλισσα του pop-punk».

Όταν ρωτήθηκε αν έχει σκοπό να μείνει στο είδος της pop-punk μουσικής, η Smith απάντησε: «Θα πάω όπου είναι η μουσική, αλλά μου αρέσει πολύ το pop-punk. Αλλά, εκεί όπου ανήκει η καρδιά μου, είναι η metal. Κάποια στιγμή, αυτό σίγουρα θα συμβεί».

Νωρίτερα φέτος, η Smith έδωσε στους θαυμαστές της μια γεύση από τη νέα της κατεύθυνση. Δημοσίευσε πλάνα στο Instagram της, από το στούντιο, όπου ερμήνευε το «My Own Summer (Shove It)» των Deftones, με τη συνοδεία μιας ηλεκτρικής κιθάρας και με τους μουσικούς Gitai και Sean Tavella.