Μέλη των NSYNC και των Backstreet Boys σε νέα συνεργασία

meli-ton-nsync-kai-ton-backstreet-boys-se-nea-sunergasia Anthony Billante
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Ο AJ McLean, πρώην μέλος των Backstreet Boys, και ο Chris Kirkpatrick, μέλος των NSYNC, συνεργάστηκαν και έκαναν το ντεμπούτο τους με το single, «Air», στο Las Vegas.

Το χορευτικό κομμάτι προέρχεται από το συγκρότημα του τραγουδιστή, ATCK, («All the Cool Kids»), το οποίο αποτελείται από τον 43χρονο McLean, τον Brandon Mashburn (DJ Lux) και τον 49χρονο Kirkpatrick.

Η παράσταση έκπληξη πραγματοποιήθηκε στον έρανο του Music for Life για το Victoria's Voice Foundation, το οποίο ιδρύθηκε από τον πρόεδρο της Westgate Resorts, David Siegel, και τη σύζυγό του, Jackie. Το ίδρυμα πήρε το όνομά του από την κόρη του ζευγαριού, Victoria, η οποία έχασε τη ζωή της σε ηλικία μόλις 18 χρονών από υπερβολική δόση, το 2015. Ο οργανισμός εργάζεται για τη διάσωση των νέων από την χρήση των οπιοειδών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι headliners, McLean και Kirkpatrick, συζήτησαν χιουμοριστικά ποια από τις μπάντες τους είναι η καλύτερη, ερμηνεύοντας επιτυχίες όπως το «I Want It That Way» των Backstreet Boys και το «Bye Bye Bye» των NSYNC. Στη συνέχεια, ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Jeff Timmons, εμφανίστηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει μια remixed απόδοση του «The Hardest Thing», του συγκροτήματος 98 Degrees.

«Θα ανακοινώσουμε τη 98 Degrees / Backstreet / NSYNC World Stadium περιοδεία, για το 2022», αστειεύτηκε ο Timmons. To τρίο έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη με το Variety  πριν από τη συναυλία στο Westgate Las Vegas Resort και το Διεθνές Θέατρο του Καζίνο. «Πάντα θαυμάζαμε ο ένας τον άλλον και σίγουρα θα μας άρεσε πολύ να κάνουμε κάτι με οι τρεις μαζί».

Οι ελπίδες των μουσικών να συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί δείχνουν πόσα χρόνια έχουν περάσει από την υστερία των boy band στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, κατά τη διάρκεια των οποίων υπήρχε συχνά έντονος ανταγωνισμός.