Ο σύζυγος της Pink, Carey Hart, μιλάει για το ντοκιμαντέρ «Pink! All I Know So Far»

o-suzugos-tis-pink-carey-hart-milaei-gia-to-ntokimanter-pink-all-i-know-so-far
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Ο Carey Hart είναι παντρεμένος με την βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια της rock, Pink, και είναι χαρούμενος που πρωταγωνίστησε στο νέο ντοκιμαντέρ της γυναίκας του, παρόλο που δεν ήξερε ότι ήταν μέρος αυτού πριν από την κυκλοφορία του.

Το αστέρι του μοτοκρός αναφέρθηκε στο νέο ντοκιμαντέρ της γυναίκας του, Pink, με τίτλο «Pink! All I Know So Far», ενώ εμφανίστηκε πρόσφατα στο «The Ellen DeGeneres Show» και συζήτησε πώς επέτρεψε στους θαυμαστές να δουν μια εντελώς διαφορετική πλευρά του.

Ο 45χρονος Hart, αποκάλυψε επίσης ότι δεν είχε ιδέα πως θα εμφανιζόταν στην ταινία έως ότου η γυναίκα του το ανέφερε περίπου 48 ώρες πριν από την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ. «Είχα δει κάποια αποσπάσματα πιο νωρίς και το αστείο είναι ότι περίπου δύο ημέρες πριν βγει η ταινία, η Pink μου είπε: 'Ξέρεις, ποτέ δεν σου μίλησα γι’ αυτό'. Πώς αισθάνεσαι που βρίσκεσαι σε αυτήν και κάποιες πτυχές του εαυτού σου είναι μέρος της;», θυμάται. «Και σκέφτομαι, λοιπόν, είναι λίγο αργά τώρα που με ρωτάς».

Παρ’ όλα αυτά, ο Hart χαίρεται που τον συμπεριέλαβε στο ντοκιμαντέρ, επειδή βοήθησε να διαλύσει μερικές από τις αρνητικές απόψεις που είχαν οι θαυμαστές της γυναίκας του γι’ αυτόν. «Έπρεπε να αποκαλύψω λίγο την πιο ευάλωτη πλευρά μου ως πατέρας», παραδέχτηκε. «Γενικά θεωρούμε ότι είμαι αυτός ο άγριος, τρελός μοτοσικλετιστής, με τα τατουάζ. Οπότε είναι πολύ όμορφο που οι άνθρωποί βλέπουν και μια άλλη εκδοχή του εαυτού μου».

Επιπλέον, οι θαυμαστές έμαθαν ότι η 41χρονη Pink, τον χρησιμοποιεί ως «μούσα» της. «Έχουμε μεγαλώσει μαζί. Είμαστε μαζί τώρα 18 χρόνια και είμαι η μούσα της για περίπου 17 από αυτά», χαμογέλασε ο Hart. «Λοιπόν, είμαι αρκετά συνηθισμένος να είμαι ο σάκος του μποξ».