H Sinead O'Connor εγκαταλείπει τη μουσική βιομηχανία

h-sinead-oconnor-egkataleipei-ti-mousiki-biomixania
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η Sinéad O'Connor ανακοίνωσε στο Twitter το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ότι αποσύρεται από τις ηχογραφήσεις κομματιών και τις περιοδείες.

«Αυτή η δημοσίευση γίνεται για να ανακοινώσω τη συνταξιοδότησή μου και την απόσυρσή μου να φύγω από τη μουσική βιομηχανία. Έχω μεγαλώσει και είμαι κουρασμένη. Γι 'αυτό ήρθε η ώρα να κλείσω τις πόρτες μου, αφού έχω δώσει πραγματικά όλο μου τον εαυτό», έγραψε στο Twitter η τραγουδίστρια του «Nothing Compares 2 U».

«Δεν είναι μια θλιβερή είδηση. Είναι εκπληκτικά όμορφα νέα. Ένας σοφός πολεμιστής πρέπει να ξέρει πότε πρέπει να αποχωρήσει: #MeTime», πρόσθεσε η 54χρονη Ιρλανδή τραγουδίστρια-τραγουδοποιός σε ένα tweet.

«Το NVDA το 2022 θα είναι η τελευταία μου κυκλοφορία και δεν θα υπάρξουν επιπλέον περιοδείες ή promo. Ήταν ένα ταξίδι σαράντα ετών», είπε σε ένα ακόμη tweet. «Ώρα να σταθώ στα πόδια μου και να πραγματοποιήσω άλλα όνειρα».

Το Σάββατο, η O'Connor επέστρεψε στο Twitter για να ξεκαθαρίσει οποιαδήποτε σύγχυση μπορεί να έχει προκαλέσει η ανακοίνωσή της.

«Ζητώ συγγνώμη εάν έχουν προκαλέσει αναστάτωση στους πράκτορες των κρατήσεων ή στους promoters ή τους διευθυντές τα τελευταία μου tweets, σχετικά με τη συνταξιοδότησή μου. Δεν ήθελα να περιμένω την άδεια από τους υπεύθυνους για να κάνω την ανακοίνωση. Επίσης, είχα πιει και μερικά ουίσκι».

Η O'Connor μόλις κυκλοφόρησε ένα memoir με τίτλο «Rememberings», το οποίο ασχολείται με τη ζωή της, το μουσικό της ταξίδι και τους αγώνες που έχει δώσει για την ψυχική της υγεία.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι μπαίνει σε αποκατάσταση που ειδικεύεται στη θεραπεία «τραύματος και εθισμού».