Κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ των Manic Street Preachers για το «Orwellian»

kukloforise-to-binteo-klip-ton-manic-street-preachers-gia-to-orwellian
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Το καλλιτεχνικό κλιπ περιλαμβάνει αρχειακό υλικό του συγκροτήματος Manic Street Preachers.

Οι Manic Street Preachers έχουν κυκλοφορήσει το νέο βίντεο για το πρόσφατο single τους «Orwellian». Το τραγούδι κυκλοφόρησε από το συγκρότημα τον περασμένο μήνα ως η πρώτη προεπισκόπηση του επερχόμενου νέου άλμπουμ τους «The Ultra Vivid Lament», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου. Οι Manic Street Preachers δημοσίευσαν χθες το πρωί το βίντεο σε σκηνοθεσία του Kieran Evans για το «Orwellian», το οποίο περιγράφεται ως «οπτικοποιημένη ερμηνεία» του κομματιού.

Δείτε το video 

 

«Για αυτό το album project, ο Nicky Wire και εγώ αποφασίσαμε ότι πρέπει να υπάρξει περισσότερος πειραματισμός στην οπτική προσέγγιση τόσο των promo όσο και των ταινιών μικρού μήκους που έχουμε σχεδιάσει», εξήγησε ο Evans σε μια δήλωση.

«Έχουμε ονομάσει αυτό το κλιπ του Orwellian ως μια οπτικοποιημένη έκδοση, επειδή δεν είναι αυστηρά ένα promo, είναι πολύ περισσότερο μια οπτική ερμηνεία του τραγουδιού από εμένα. Για να το δημιουργήσω, χρησιμοποίησα πλάνα από το προσωπικό μου κινηματογραφικό αρχείο, παράλληλα με υλικό που έχω τραβήξει πρόσφατα από το συγκρότημα και το Diamond Light που έχουμε σχεδιάσει για την καμπάνια».

«Η επιλογή των λήψεων και η ποιότητα των χρωμάτων επηρεάστηκαν σε μεγάλο βαθμό από τους στίχους και μου επέτρεψε να σχεδιάσω μια ιστορία που αντικατοπτρίζει τα θέματα ενός τόσο ζωτικού και συναρπαστικού τραγουδιού».

Οι Manic Street Preachers θα ξεκινήσουν περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Σεπτέμβριο.