Η Willow Smith ενώνεται με το είδωλό της Avril Lavigne για το νέο της video

i-willow-smith-enonetai-me-to-eidolo-tis-avril-lavigne-gia-to-neo-tis-pop-punk-music-video
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η συν-οικοδεσπότης του «Red Table Talk» συνεργάζεται με τη δημοφιλή τραγουδίστρια κατά την είσοδό της στο είδος της pop-punk.

Η Willow Smith και η Avril Lavigne θα μπορούσαν να είναι το επόμενο ντουέτο που θα κάνει τεράστια επιτυχία στη μουσική βιομηχανία.

Η 20χρονη Willow Smith εμφανίστηκε να γυρίζει ένα μουσικό βίντεο στο Λος Άντζελες με την Καναδή καλλιτέχνη που την αποκαλεί «είδωλο». Οι φωτογραφίες της συνάντησής τους, τις δείχνουν να αγκαλιάζονται και να τραγουδούν το τραγούδι.

Αγκαλιάζοντας το νέο μουσικό στυλ, η Willow φορούσε ένα σχισμένο κίτρινο μπλουζάκι, καρό παντελόνι και λευκές μπότες. Εν τω μεταξύ, η 36χρονη τραγουδίστρια έδωσε vibes pop-punk της δεκαετίας του 2000 με το μαύρο δερμάτινο μπουφάν, το καρό παντελόνι και το μαύρο τσόκερ.

Το μουσικό βίντεο αναμένεται να συνοδεύσει το επερχόμενο άλμπουμ της Willow, στο πρώτο της εγχείρημα στο είδος pop-punk ως καλλιτέχνης, σε ένα «νέο ταξίδι» που ελπίζει ότι θα την οδηγήσει αργότερα στο heavy metal.

Μιλώντας με το V Magazine για τη νέα μουσική, η Willow σημείωσε ότι το να ακούει καλλιτέχνες όπως η Lavigne και οι My Chemical Romance, ενέπνευσαν τη νέα καλλιτεχνική της κατεύθυνση. Η τραγουδίστρια αστειευόμενη ανέφερε ότι το ακόμα χωρίς τίτλο άλμπουμ της θα περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από τις προηγούμενες δουλειές της.

«Ήθελα να ανοίξω λίγο περισσότερο τον εαυτό μου και να μην είμαι τόσο αντικοινωνική στο στούντιο. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα έχω ένα τραγούδι στο άλμπουμ με τον Avril Lavigne. Είναι τόσο εμβληματική». Παραδέχτηκε ακόμη ότι η μετάβαση στο είδος της punk ήταν δύσκολη και χρειάστηκε κουράγιο, εφόσον τα μουσικά της ενδιαφέροντα μεγαλώνουν. Ωστόσο, ελπίζει ότι η κυκλοφορία του άλμπουμ θα αποτελέσει έμπνευση για τους άλλους και θα αυξήσει την εκπροσώπηση της ροκ μουσικής.

«Το να είσαι μια μαύρη γυναίκα στο metal πλήθος είναι πολύ, πολύ διαφορετικό από τις πιέσεις που σου ασκεί η μουσική βιομηχανία. Τώρα, είναι σαν μια πρόσθετη πίεση από τη metal κουλτούρα, του metal κόσμου και της ροκ γενικά. Συνήθιζαν να με εκφοβίζουν στο σχολείο όταν άκουγα Paramore και My Chemical Romance.»