Η Jada Pinkett Smith μοιράζεται ακυκλοφόρητο ποίημα του Tupac για τα 50ά γενέθλιά του

i-Jada-pinkett-smith-moirazetai-akukloforito-poiima-tou-tupac-gia-ta-50a-genethlia-tou
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

«Δεν νομίζω ότι θα τον πείραζε να το μοιραστώ μαζί σας», είπε η Jada Pinkett Smith πριν διαβάσει δυνατά το ποίημα που δεν είχε δημοσιεύσει ποτέ ο Tupac Shakur.

Η Jada Pinkett Smith μοιράζεται ένα ποίημα που δεν είχε δημοσιεύσει ποτέ ο πρώην σύντροφός της, Tupac Shakur, καθώς τον τιμά για τα 50ά γενέθλιά του.

Η 49χρονη ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram την Τρίτη το βράδυ λίγες ώρες πριν από τα γενέθλια του ράπερ, παρουσιάζοντας ένα χειρόγραφο ποίημα με τίτλο «Lost Soulz» που της είχε δώσει. Η Pinkett Smith είπε ότι «της ήρθε αυτή η ανάμνηση» καθώς το έψαξε ανάμεσα στα «πολλά γράμματα και πολλά ποιήματα» που της είχε στείλει ο Tupac.

«Δεν νομίζω ότι έχει δημοσιευτεί ποτέ», είπε στο κλιπ. «... Δεν νομίζω ότι θα είχε πρόβλημα να το μοιραστώ μαζί σας.» Στη συνέχεια διάβασε δυνατά το ποίημα, το οποίο μιλάει για το θάνατο και περιλαμβάνει τον καλλιτέχνη λέγοντας: «Αφήστε με να ζήσω για να δω τι ήταν χρυσό σε μένα / Πριν να είναι πολύ αργά.»

Ο Shakur σκοτώθηκε από πυροβολισμό το 1997 όταν ήταν 25 ετών. Η Pinkett Smith και ο Tupac Shakur συναντήθηκαν την πρώτη ημέρα του γυμνασίου στη Βαλτιμόρη. Οι πρώην σύντροφοι δεν ήταν κοντά τη στιγμή του θανάτου του, μετά από πολλούς καυγάδες που οδήγησν στο χωρισμό τους.

Στην εκπομπή της το «Red Table Talk» το 2019, η Pinkett Smith είχε αναφερθεί στην «περίπλοκη σχέση» που είχε με τον Shakur , υπενθυμίζοντας πώς «ήμασταν άγκυρα ο ένας για τον άλλο».

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της στο Instagram, η Pinkett Smith έγραψε ότι ο αείμνηστος ράπερ είχε «τον τρόπο του με τα λόγια» και μίλησε για τον θρύλο του.

«Ο Tupac Amaru Shakur θα γινόταν 50 ετών απόψε τα μεσάνυχτα! Καθώς ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε την κληρονομιά του… ας τον θυμόμαστε γι’ αυτό που τον αγαπήσαμε περισσότερο… τον τρόπο του με τα λόγια». «Εδώ είναι μερικοί στίχοι που ίσως δεν έχετε ξανακούσει ποτέ».