Ο Bob Dylan ανακοίνωσε τη streaming συναυλία του με τίτλο «Shadow Kingdom»

o-bob-dylan-anakoinose-ti-streaming-sunaulia-tou-me-titlo-shadow-kingdom
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, θα περιλαμβάνει νέα τραγούδια του Dylan που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το event.

Ο Bob Dylan ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για τη συναυλία που θα πραγματοποιήσει σε live streaming τον επόμενο μήνα και που φέρει το όνομα «Shadow Kingdom».

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουλίου, θα είναι η πρώτη ζωντανή εμφάνιση του θρύλου μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ του 2020 «Rough And Rowdy Ways». Σύμφωνα με μια δήλωση των διοργανωτών του σόου, το «Shadow Kingdom» θα φιλοξενήσει τον θρυλικό τραγουδιστή και τραγουδοποιό «σε ένα οικείο σκηνικό καθώς παρουσιάζει τραγούδια από το εκτεταμένο και διάσημο έργο του, που δημιουργήθηκαν ειδικά γι’ αυτήν την εκδήλωση».

Eπίσης ανακοινώθηκε ότι θα ανοίξει τις πόρτες του το Bob Dylan Center στην Τάλσα, στις 10 Μαΐου 2022, που υπόσχεται στους θαυμαστές την ευκαιρία να «αποκτήσουν πρόσβαση και να αλληλεπιδράσουν με περισσότερους από 100.000 αποκλειστικούς πολιτιστικούς θησαυρούς» από το αρχείο του θρυλικού τραγουδιστή.

Ακόμη, πριν από λίγες ημέρες, προέκυψε και μια ιστορία στο Οχάιο, σύμφωνα με την οποία ένας άντρας επέστρεψε το αντίγραφο του άλμπουμ «Bob Self's Potret» του Bob Dylan, 48 χρόνια αργότερα.

Ο Howard Simon πήρε  το αντίγραφο του άλμπουμ του 1970 από τη βιβλιοθήκη του University Heights την άνοιξη του 1973, όταν ήταν 14 ετών. Όπως αποκάλυψε η βιβλιοθήκη στο Instagram, ο Simon επέστρεψε το αντίγραφο αυτή την εβδομάδα μαζί με μια επιστολή που εξηγούσε τον λόγο που του πήρε τόσο καιρό. Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Ως πρόσφατος συνταξιούχος, παίρνω την ευκαιρία να στρέψω την προσοχή μου σε μερικά από τα πολλά χρονοδιαγράμματα της ζωής που λόγω της καριέρας και της οικογένειας έχουν παραμεληθεί αυτά τα χρόνια. Είναι πολύ αργά και λυπάμαι πολύ.»