Η Chlöe Chloe Bailey για την ερμηνεία του «Feeling Good» της Nina Simone

i-chlöe-apo-tis-chloe-x-halle-milaei-gia-tin-ermineia-tou-feeling-good-tis-nina-simone-halle-milaei-gia-tin-ermineia-tou-feeling-good-tis-nina-simone
ΤΡΙΤΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η τραγουδίστρια είναι μία από τις δύο αδερφές του ντουέτου «Chloe x Halle».

H Chlöe Chloe Bailey δήλωσε ότι η ερμηνεία του Feeling Good έχει πολύ νόημα για αυτήν. «Όταν ήμουν νεότερη, η αδερφή μου και εγώ το τραγουδούσαμε μαζί στην Ατλάντα», δήλωσε στο «Good Morning America».

«Τώρα που θα κλείσω τα 23 σε 10 μέρες, είμαι σε θέση να ερμηνεύσω ξανά το τραγούδι και να το κάνω βάζοντας περισσότερα στοιχεία του εαυτού μου, κάτι που ήταν αρκετά δύσκολο γιατί πάντα ήμουν ερωτευμένη με την ερμηνεία του «Feeling Good» από τη Nina Simone. Ένιωσα την χαρά του πόνου και την έκταση της φωνής της σε αυτό το τραγούδι - ήθελα να το κάνω δικό μου», συνέχισε.

Ενώ εμφανίστηκε στο «GMA», ρωτήθηκε επίσης σχετικά με την αξιοσημείωτη ερμηνεία της στο «Juneteenth: Together We Triumph» του ABC.

«Πάντα αγαπούσα τη Nina Simone. Η παράσταση ήταν εμπνευσμένη από το πνεύμα, την αυτοπεποίθησή της και την ειλικρίνειά της. Δούλεψα απίστευτα σκληρά για να τα συνδυάσω όλα μαζί. Έχω ακόμα γρατζουνιές και μώλωπες από τις πρόβες.»

«Παρ' όλα αυτά, είμαι τόσο χαρούμενη που βλέπω ότι άρεσε στην εγγονή της και χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που το αγάπησαν», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια είπε ότι είναι μεγάλη της τιμή να εμφανίζεται στο «Liberated» του EP μαζί με πολλούς άλλους ταλαντούχους καλλιτέχνες, όπως οι Yara Shahidi, Cordae, Lucky Daye, Kamasi Washington και Common.

«Όντας μια νεαρή μαύρη γυναίκα, ό, τι κάνω, μιλάει από μόνο του. Οι εμπειρίες μου στη ζωή, τα πάντα αντανακλούν το ποια είμαι ως μαύρη γυναίκα, και το ότι έχω την ικανότητα και είμαι σε θέση να βάλω την αγάπη και την ελευθερία μου σε αυτό το project, είναι πραγματικά, πολύ διασκεδαστικό για μένα.»