O T-Pain αναφέρει ότι ένα σχόλιο του Usher του προκάλεσε κατάθλιψη για 4 χρόνια

o-t-pain-anaferei-oti-ena-sxolio-tou-usher-tou-prokalese-katathlipsi-gia-4-xronia-xronia
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Στη νέα σειρά του Netflix, «This Is Pop», ο T-Pain ισχυρίζεται ότι ο Usher του είπε ότι τα auto-tuned τραγούδια του «καταστρέφουν τη μουσική για τους πραγματικούς τραγουδιστές».

Ο T-Pain μιλάει για το πώς η μουσική του Auto-Tune τον οδήγησε σε μια σκοτεινή εποχή για τη ζωή του.

Στη νέα σειρά του Netflix «This Is Pop», η οποία έκανε πρεμιέρα στην υπηρεσία την Τρίτη, ο 35χρονος ράπερ και παραγωγός είπε ότι έπεσε σε κατάθλιψη όταν του είπε ο Usher ότι καταστρέφει τη μουσική» με τον τρόπο επεξεργασίας του ήχου που ακολουθεί. 

«Ο Usher ήταν φίλος μου. Πραγματικά σέβομαι τον Usher και εκείνος μου είπε, φίλε μου με αυτό που κάνεις πραγματικά καταστρέφεις τη μουσική». Η αντίδραση του Pain  ήταν ένα «νευρικό γέλιο» στο σχόλιο του τραγουδιστή, όμως κατάλαβε τότε ότι ο Usher δεν αστειευόταν. «Δεν κατάλαβα», συνέχισε ο T-Pain. «Νόμιζα ότι αστειεύτηκε στην αρχή, αλλά τότε συνέχισε λέγοντάς μου, ναι, φίλε, πραγματικά καταστρέφεις τη μουσική για τους πραγματικούς τραγουδιστές.»

«Τότε σκέφτηκα: Τι έκανα; Βγήκα και χρησιμοποίησα το Auto-Tune», πρόσθεσε ο μουσικός. «Ναι, το χρησιμοποίησα, αλλά δεν είπα σε όλους τους άλλους να αρχίσουν να το χρησιμοποιούν.» Ο T-Pain συνέχισε λέγοντας ότι αυτός ο διάλογος με τον τραγουδιστή τον οδήγησε στην αρχή μιας πολύ σκοτεινής στιγμής στη ζωή του. «Αυτή ήταν η στιγμή που ξεκίνησε μια τετραετής κατάθλιψη για μένα», είπε.

Παλαιότερα, σε μια συνέντευξή του στο NPR, το 2014, είχε δηλώσει: «Οι άνθρωποι άρχισαν να σκέφτονται ότι δεν είχα ταλέντο. Αν και, ξέρετε, στην αρχή, ήταν όλοι: Θεέ μου, αυτός ο τύπος είναι καινοτόμος. Είναι υπέροχος. Κάνει πράγματα που κανείς δεν μπορεί να κάνει. Και μετά και άλλοι καλλιτέχνες άρχισαν να το κάνουν – ήταν σα να δίνουμε βιντεοκάμερες σε άτομα που θέλουν να κάνουν ταινίες. Ήταν εύκολο για όλους», δήλωσε.