H Becky G κυκλοφορεί τη νέα σειρά ομορφιάς «Treslúce Beauty»

h-becky-g-kukloforei-ti-nea-seira-omorfias-tresluce-beauty
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η παγκόσμια superstar Becky G ξεκινάει επίσημα την κυκλοφορία της δικής της σειράς μακιγιάζ.

Η Μεξικανή τραγουδίστρια ανακοίνωσε στο Instagram ότι η νέα σειρά «Treslúce Beauty» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 25 Ιουνίου. Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία από την καμπάνια και έγραψε:

«Πολλοί από εσάς γνωρίζετε ότι αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου εδώ και πολύ καιρό και τελικά συμβαίνει. Είναι ευλογία να έχω αυτή την ευκαιρία να μπορώ να το μοιραστώ με όλους σας.»

Η αρχική κυκλοφορία περιλαμβάνει μια παλέτα σκιάς ματιών, πινέλα για μακιγιάζ, βλεφαρίδες και θήκη για βλεφαρίδες.

«Ήθελα να δημιουργήσω έναν χώρο στον κόσμο της ομορφιάς που θα ανυψώνει τις φωνές μας και τις ιστορίες μας», δήλωσε η Becky G στο People.

Εξήγησε επίσης ότι η «Treslúce Beauty» παίρνει το μοναδικό της όνομα από δύο ισπανικές λέξεις: «Tres», που σημαίνει τρεις και «Luce», ένας όρος στην αργκό που επαινεί την εμφάνιση κάποιου.

Η νέα συλλογή αφορά λιγότερο τη δημιουργία απλά μιας άλλης μάρκας ομορφιάς διασημοτήτων και περισσότερο τη δημιουργία μιας σειράς προϊόντων που γιορτάζει και υποστηρίζει την αγαπημένη κοινότητα Latinx της Becky G, σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας.

Ένα από τα πιο ξεχωριστά προϊόντα είναι το Treslúce I Am Palette, το οποίο περιλαμβάνει ένα πλούσιο χρωματολόγιο 18 ματ, και όχι μόνο, σκιών. Η σειρά αποχρώσεων εμπνεύστηκε από τα μεξικάνικα κεραμικά και το papel de fiesta και περιέχουν μεξικάνικη μπλε αγαύη που προέρχεται από το Jalisco του Μεξικού.

Στη συσκευασία χρησιμοποιείται ανακυκλώσιμο χαρτί και αποσπώμενος καθρέφτης.