Ο Elton John ανακοινώνει ημερομηνίες για την περιοδεία «Farewell» πριν συνταξιοδοτηθεί

o-elton-John-anakoinonei-tis-imerominies-gia-tin-periodeia-tou-farewell-prin-ti-suntaksiodotisi-tou
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Ο Elton John ανακοίνωσε τις τελικές ημερομηνίες για την περιοδεία του με τίτλο «Elton John Farewell Yellow Brick Road: The Final Tour».

Ο Elton John ανακοίνωσε την είδηση μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας: «Θα βγω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παίζοντας στα καλύτερά μου, με την πιο εντυπωσιακή παραγωγή που είχα ποτέ, παίζοντας σε μέρη που σήμαιναν τόσα πολλά για μένα καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας μου

«Είτε είναι το επόμενο καλοκαίρι στη Φρανκφούρτη ή στο θρυλικό στάδιο Dodger Stadium για το μεγάλο φινάλε στις ΗΠΑ, ανυπομονώ να σας δω όλους στον δρόμο για μια τελευταία φορά. Μέχρι στιγμής έχει αποτελέσει μια εκπληκτική περιοδεία, γεμάτη με υπέροχες στιγμές και ανυπομονώ να αποκομίσω περισσότερες αναμνήσεις μαζί σας σε αυτά τα τελευταία σόου.»

Η  περιοδεία αποτελείται από 30 στάσεις σε κεντρικά στάδια ανά τον κόσμο, μεταξύ άλλων στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Η περιοδεία στη Βόρεια Αμερική θα ξεκινήσουν στις 15 Ιουλίου του 2022 στο Citizens Bank Park στη Philadelphia και θα συνεχιστεί με εμφανίσεις στο Dodger Stadium στο Los Angeles.

Το  Elton John  Farewell Yellow Brick Road Tour ξεκίνησε το 2018, αλλά αναβλήθηκε επ' αόριστον πέρυσι λόγω της πανδημίας COVID-19.

Οι συναυλίες θα παρουσιάζουν μερικά από τα πιο εμβληματικά τραγούδια του τραγουδιστή, όπως τα «Bennie and the Jets», «Rocket Man», «Tiny Dancer» και «Philadelphia Freedom». Η συναυλία φέρνει επίσης τους οπαδούς σε μια ψηφιακή περιοδεία της εκτεταμένης καριέρας του, δείχνοντας βίντεο που δεν έχουν ξαναδεί από όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ημερομηνίες που ανακοινώθηκαν στο παρελθόν έχουν προγραμματιστεί εκ νέου από το 2020, ξεκινώντας την 1η Σεπτεμβρίου του 2021 στο Βερολίνο, στη Γερμανία με στάσεις σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική έως τον Απρίλιο του 2022.