O Travis Barker δεν μπορεί να ξεπεράσει την εμπειρία του από το αεροσκάφος που συνετρίβη το 2008

o-travis-barker-den-mporei-na-kseperasei-tin-empeiria-tou-apo-to-aeroskafos-pou-sunetribi-to-2008
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

O Travis Barker μπορεί και να ξαναπετάξει σε 13 χρόνια μετά την επιβίωσή του από τη συντριβή του αεροσκάφους που σκότωσε 4 άτομα.

Ο Travis Barker ήταν παρών σε συντριβή αεροπλάνου το 2008 που σκότωσε τον φρουρό ασφαλείας του Charles «Che» Still, τον βοηθό του Chris Baker, καθώς και τον πιλότο και συν-κυβερνήτη.

Ο 45χρονος ντράμερ πλέον φοβάται να μπει σε αεροπλάνο εδώ και πάνω από μια δεκαετία, αφού επέζησε από αεροπορικό δυστύχημα που σκότωσε τέσσερα άτομα το 2008. «Ίσως να πετάξω ξανά», δήλωσε στο Twitter την Παρασκευή που μας πέρασε.

Ο Barker και ο μακροχρόνιος συνεργάτης του, DJ AM (πραγματικό όνομα: Adam Michael Goldstein), επέζησαν, αφού το αεροπλάνο τους έπεσε λίγο μετά την απογείωση καθώς έφευγαν από τη Νότια Καρολίνα όπου είχαν μια εμφάνιση. Ο Goldstein πέθανε ένα χρόνο αργότερα από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων ναρκωτικών.

Ο μουσικός πέρασε έναν μακρύ δρόμο για να ανακάμψει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά μετά το ατύχημα. Υπέφερε από εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 65% του σώματός του και υπέστη πολλές χειρουργικές επεμβάσεις και μοσχεύματα δέρματος. Επιπλέον, στον Barker χορηγήθηκε υπερβολική δόση φαρμάκων και συνταγογραφούμενων ναρκωτικών.

Ο Barker αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Men's Health τον Μάιο ότι μετά τον θάνατο του Goldstein, αποφάσισε να σταματήσει τη χρήση ναρκωτικών και να μειώσει τη χρήση φαρμάκων, εκτός από αυτά που χρειαζόταν πραγματικά, αφού η ανοχή του στα οπιοειδή άρχισε να αυξάνεται μετά από κάθε χειρουργική επέμβαση.

Ο φόβος του ντράμερ για τα αεροπλάνα μετά τη συντριβή ήταν τόσο έντονος που όπως λέει: «Δεν μπορούσα να περπατήσω στο δρόμο. Αν έβλεπα ένα αεροπλάνο στον ουρανό, ήμουν σίγουρος ότι θα συντριβεί και απλά δεν μπορούσα να το κοιτάξω.»

«Όσο πιο κοντά ήμουν σε αυτό, ένιωθα ότι ήμουν πιο κοντά στα αρνητικά πράγματα από ό,τι είμαι στα θετικά. Ένιωθα ότι είμαι πιο κοντά στην εμπειρία του να προσπαθώ να ξεφύγω από ένα ατύχημα και να μην καώ, προσπαθώντας να σώσω τους φίλους μου από ένα φλεγόμενο αεροπλάνο», πρόσθεσε ο Barker.