Ο Elvis Presley αποκτά το δικό του κανάλι το 2022

o-elvis-presley-apokta-to-diko-tou-kanali-to-2022
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Το κανάλι Elvis Presley θα περιλαμβάνει αποκλειστικές εμφανίσεις και ντοκιμαντέρ, καθώς και σπάνια αρχειακά πλάνα του μουσικού σταρ, που πέθανε το 1977.

Οι λάτρεις του θρυλικού καλλιτέχνη μπορούν πλέον να είναι ικανοποιημένοι!

Ο θρύλος της rock 'n roll αποκτά κανάλι συνεχούς ροής το οποίο θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στον κατάλογο του αρχειακού περιεχομένου των ταινιών, καθώς και της μουσικής του», αναφέρει το δελτίο τύπου.

Η Cinedigm, μια ανεξάρτητη εταιρεία streaming, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Elvis Presley Enterprises την Τετάρτη, αποκαλύπτοντας ότι το κανάλι του Elvis Presley θα ξεκινήσει στις αρχές του 2022. Θα είναι μια υπηρεσία ροής η οποία θα υποστηρίζεται από διαφημίσεις.

«Υπάρχουν λίγα άτομα τόσο εμβληματικά όσο ο Elvis Presley, οποίος υπερβαίνει τον χρόνο», δήλωσε  ο πρόεδρος της Cinedigm Digital Networks, Erick Opeka. «Η δυνατότητα δημιουργίας ενός επώνυμου καναλιού γύρω από τον Elvis ανοίγει δυνατότητες ροής σε ένα εντελώς νέο στοιχείο στο γρήγορα αναπτυσσόμενο τμήμα της επιχείρησης που υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Το κανάλι θα επιτρέψει σε ένα ολοκαίνουργιο κοινό να βιώσει την εμπειρία του Elvis, ενώ ταυτόχρονα θα δώσει στους θαυμαστές περισσότερες πληροφορίες για το είδωλό τους.»

Ο Marc Rosen, πρόεδρος της ψυχαγωγίας στο Authentic Brands Group, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Elvis Presley Enterprises, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Cinedigm για την κυκλοφορία του καναλιού Elvis Presley. H εταιρεία είναι απίστευτα παθιασμένη και το Cinedigm είναι το καλύτερο στην κατηγορία του, όταν έρχεται να εξυπηρετήσει ένθερμους θαυμαστές.»

«Το νέο κανάλι θα προσφέρει στους θεατές τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερες πτυχές του καλλιτέχνη που καθόρισε μια γενιά, με αποκλειστικές ταινίες, αφιερώματα και ντοκιμαντέρ. Το κανάλι Elvis Presley θα δώσει επίσης στους θαυμαστές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σπάνια βίντεο από τα αρχεία του στο Graceland.»