Οι Camila Cabello και Shawn Mendes γιορτάζουν την επέτειό τους με απόδραση στην Καραϊβική

i-camila-cabello-kai-o-shawn-mendes-giortazoun-tin-epeteio-tous-me-mia-romantiki-apodrasi-stin-karaibiki-shawn-mendes-giortazoun-tin-epeteio-tous-me-mia-romantiki-apodrasi-stin-karaibiki
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

«Ευτυχισμένα 2 χρόνια μαζί», έγραψε ο Shawn Mendes στη λεζάντα μιας ρομαντικής φωτογραφίας με την κοπέλα του, Camila Cabello, με την οποία γιόρτασε τη δεύτερη επέτειό τους στην Καραϊβική.

Η Camila Cabello και ο Shawn Mendes εξακολουθούν να είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι εδώ και δύο χρόνια.

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες της ποπ μουσικής γιορτάζουν τη δεύτερη επέτειό τους με μια ρομαντική απόδραση στην Καραϊβική, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο 22χρονος Mendes δημοσίευσε μια φωτογραφία τους που φιλιούνται στην παραλία. «Χαρούμενα 2 χρόνια μωρό μου», έγραψε στη λεζάντα.

Η 24χρονη Cabello δημοσίευσε με τη σειρά της μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι του ζευγαριού, που εξέφραζαν την πιο παιδική πλευρά τους. «Χαρούμενη επέτειο, Kuko», έγραψε στις φωτογραφίες. «Εδώ υπάρχει περισσότερη χαρά, περισσότερη φιλία και περισσότερη αγάπη.

Το ζευγάρι άρχισε επίσημα να είναι μαζί την Ημέρα της Ανεξαρτησίας το 2019, ένα μήνα μετά την κυκλοφορία της δεύτερης συνεργασίας τους με το «Señorita», το οποίο έχει τιμηθεί με Grammy. Ο Mendes και η Cabello είχαν συνεργαστεί προηγουμένως στο «I Know What You Did Last Summer», το 2015..

Πιο πρόσφατα, ηχογράφησαν ένα χριστουγεννιάτικο ντουέτο, συνοδευόμενο με ένα εξώφυλλο του «The Christmas Song» τον Δεκέμβριο. Το ζευγάρι μαγνητοσκόπησε το μουσικό βίντεο από το σπίτι του στο Μαϊάμι, όπου έχουν απομονωθεί με την οικογένειά της τραγουδίστριας. Το κουτάβι τους, Tarzan, τον οποίο υιοθέτησαν τον Νοέμβριο, εμφανίζεται επίσης στο βίντεο.