Jennifer Lopez: «Ποτέ δεν υπήρξα καλύτερα»

sanremoitaly-february19Jenniferlopezperformsliveduring
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Μόλις κυκλοφόρησε η Jennifer Lopez το καινούργιο της κομμάτι «Cambia El Paso» σε συνεργασία με τον Rauw Alejandro και δηλώνει ότι ποτέ δεν υπήρξε καλύτερα.

Όπως δηλώνει η λατίνα σούπερσταρ Jennifer Lopez, αισθάνεται πολύ όμορφα για το πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη ζωή της.

Σε μια συνέντευξη με τον Zane Lowe της Apple Music τη Δευτέρα, η 51χρονη τραγουδίστρια μίλησε για το τελευταίο της single με τον Rauw Alejandroand, αποκαλύπτοντας ότι αυτή τη στιγμή αισθάνεται πως είναι στην «καλύτερη στιγμή της ζωής της».

«Θέλω να έχω δίπλα μου τους ανθρώπους που με νοιάζονται, γιατί ενδιαφέρομαι γι’ αυτούς τόσο πολύ και με νοιάζει να γνωρίζουν ότι έχω φτάσει πραγματικά σε ένα σημείο στη ζωή μου όπου είμαι υπέροχα μόνη μου», συνέχισε. «Και νομίζω ότι μόλις φτάσετε σε αυτό το σημεό, τότε θα σας συμβούν καταπληκτικά πράγματα που δεν φαντάζεστε ποτέ στη ζωή σας ότι μπορούν να συμβούν ξανά. Και εκεί ακριβώς βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Λατρεύω όλη την αγάπη που λαμβάνω αυτόν τον καιρό και όλα τα καλά λόγια. Και θέλω απλώς να γνωρίζουν όλοι ότι είναι η καλύτερη στιγμή. Είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου».

Αυτή η αίσθηση για την αγάπη του εαυτού ενέπνευσε την τραγουδίστρια να επιστρέψει στο στούντιο και να ηχογραφήσει το νέο της κομμάτι. Όπως δήλωσε στη συνέντευξη, ήταν στα γυρίσματα του «Shotgun Wedding» όταν κατάλαβε ότι έχει φτάσει σε αυτό το σημείο στη ζωή της, όπου νιώθει τόσο καλά με τον εαυτό της.

«Είμαι καλά. Λατρεύω τη ζωή μου τώρα. Λατρεύω αυτό που κάνω. Λατρεύω εκεί που βρίσκομαι. Λατρεύω το άτομο στο οποίο εξελίσσομαι και γίνομαι… Και αυτό το είδος της χαράς, αυτό το είδος της ευτυχίας, αυτό το είδος αγάπης με εμπνέει πάντα.»

Η τραγουδίστρια του «On the Floor» είπε ότι ενώ «μερικοί άνθρωποι πραγματικά εμπνέονται όταν είναι στενοχωρημένοι, σε αυτή συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο».