Metallica, George Strait & Eric Church στο «ATLive»

metallica-george-strait-kai-eric-church-sto-atlive-eric-church-sto-atlive
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Οι Metallica και ο George Strait θα παρουσιάσουν το δεύτερο ετήσιο ATLive στις 5 και 6 Νοεμβρίου στο Mercedes-Benz στάδιο στην Atlanta.

Την παραγωγή έχει αναλάβει το AMB Sports and Entertainment και παρουσιάζεται από την Mercedes-EQ. Το lineup στις 5 Νοεμβρίου θα περιλαμβάνει τον Eric Church και την Caitlyn Smith, ενώ στις 6 Νοεμβρίου θα συμμετέχουν οι Cage the Elephant και Greta Van Fleet.

Το πρώτο ATLive πραγματοποιήθηκε στις 15 και 17 Νοεμβρίου το 2019 και προσέλκυσε περισσότερα από 90.000 άτομα, ενώ συμμετείχαν συγκροτήματα, συμπεριλαμβανομένων των Keith Urban, Blake Shelton, Church, Sugarland, Sam Hunt και Luke Combs.

Όπως και η συναυλία του 2019, το φετινό φεστιβάλ έχει επίσης φιλανθρωπικό σκοπό με ένα μέρος των εσόδων να πηγαίνει στο Ίδρυμα Στρατιωτικών Πολεμιστών που υποστηρίζεται από το Strait και το μη κερδοσκοπικό οργανισμό All Met My Hands των Metallica.

«Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το ATLive πίσω με μια απίστευτη σύνθεση καλλιτεχνών», δήλωσε ο Tim Zulawski και επικεφαλής των εσόδων της AMB Sports and Entertainment. «Από την αρχή, στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια σειρά συναυλιών που θα γίνει το event που πρέπει να δείτε στην Atlanta. Tην πρώτη μας χρονιά παραδώσαμε μια εμπειρία παγκόσμιας κλάσης για θαυμαστές από όλο τον κόσμο και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δημιουργήσουμε την ίδια εμπειρία και πάλι, επιστρέφοντας στις κοινότητες μας και σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.»