Ανείπωτες ιστορίες από την εποχή των boybands

backstreet-boys-nsync-boyz-ii-men-enonontai-gia-to-the-after-party-sto-las-vegas
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Ο Joey Fatone από τους NSYNC, δύο μέλη από τους Backstreet Boys, οι AJ McLean και Nick Carter και ο Wanya Morris από τους Boyz II Men ενώνονται για μια νοσταλγική εμφάνιση στο The Venetian Resort στο Las Vegas, τον Αύγουστο.

Οι μουσικοί θα ενωθούν στο Sands Showroom για το «The After Party», μια διαδραστική εκπομπή που θα φιλοξενήσει τους τραγουδιστές οι οποίοι θα εκτελέσουν γνωστές επιτυχίες των συγκροτημάτων τους, με ζωντανή μπάντα, εξερευνώντας και άλλα είδη. Ακόμη θα φέρουν επί σκηνής και άλλους εκπληκτικούς καλλιτέχνες με τους οποίους μοιράζονται ανείπωτες ιστορίες από την εποχή των boybands και των συναυλιών.

«Θέλαμε να κάνουμε κάτι με την ιδέα ότι η Pack Rat συναντά την Pop τώρα - διαφορετικοί καλλιτέχνες ερχόμαστε μαζί και κάνουμε μια εκπομπή που είναι διασκεδαστική, αλλά και θα σας οδηγήσει σε ένα κομμάτι της μουσικής ιστορίας», λέει ο Fatone στο Vriety. «Από μόνο του το σκηνικό είναι ένα αφιέρωμα στον pop πολιτισμό».

«Θα δείτε αυτά τα παιδιά και αυτές τις ομάδες με μια διαφορετική ματιά που δεν τα έχετε ξαναδεί», προσθέτει ο Fatone.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται οι καλλιτέχνες. Τα νέα έρχονται λίγες μόνο εβδομάδες μετά την εμφάνιση των McLean, Carter, Fatone και του συγκροτήματος του Lance Bass στη σκηνή στο The Grove στο Λος Άντζελες για να κάνουν το ντεμπούτο τους στο πλαίσιο του «συνεργατικού» συγκροτήματος «Back-Sync». Νωρίτερα τον Ιούνιο, ο McLean συνεργάστηκε επίσης με τον Chris Kirkpatrick των NSYNC και τον Jeff Timmons των 98 Degrees για έναν έρανο του Λας Βέγκας προς τιμήν του Victoria's Voice Foundation.